Akik turistaként nyaraltok, balatoni kis és nagyvárosokban, belegondoltatok már ebbe?
Figyelt kérdés
Nem egyszerű, egy ilyen városban az ottani lakók élete ám! Tény és való, hogy közvetve-közvetlen mindenki a turizmusból él, és a nyári három hónap jelenti a legnagyobb bevételeket. És persze, szerintem mindenki szereti a Balatont, mert az egyik legjobb dolog a nyárban, ha a nagy forróságban az ember csobbanhat egyet, a rengeteg kulturális programról, szórakozási lehetőségről nem is beszélve. Viszont ezekben a hónapokban megötszöröződik, tízszereződik a lakosság, gyakorlatilag mindenhol, ami mindenre nagy hatással van, pl közlekedés, közbiztonság, köztisztaság, és még hosszan sorolhatnám. Amikor pedig eljön az ősz, nagyon sokan azt érezzük, hogy végre visszakaptuk a városunkat. Csak pusztán kíváncsiságból tettem fel kérdésemet, de kérlek gondolj bele, hogy te egy 20-ezres városban élsz, de három hónapig a városodban 100-200-ezer ember van!2013. szept. 15. 15:10
11/12 anonim válasza:
*kisvárosokat
Mert az ilyen milliós városokat, mint pl Budapest megint nem bírnám! xD
12/12 anonim válasza:
Én ebbe még nem gondoltam bele, pedig érdekes.
Nekem biztosan nagyon furcsa lenne, ha nyáron elözönlenék a városomat a nyaralók, és megtízszereződne a lakosság, aztán télen meg pangás. Pedig ide is nagyon sok turista jön, de mégsem lehet összehasonlítani egy Balatonnal vagy egy Velencei-tóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!