Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » PÉCS vagy SZEGED? Melyik...

PÉCS vagy SZEGED? Melyik jobb, szebb élhetőbb város?

Figyelt kérdés
Melyik jobb,szebb élhetőbb város? Melyiket ajánljátok közbiztonság terén? Melyik városban jobb az orvosi ellátás? Hol kevesebbek az etnikaiak? Hol több a munkalehetőség? Hol lehet jobban elhelyezkedni? Melyik városban kedvesebbek,barátságosabbak az emberek? Hol jobb a közösség,környezet,életszínvonal,és hol több a turista? Melyik tisztább város? Melyikben jobb az élet? MUNKALEHETŐSÉG szempontjából nagyon-nagyon fontos lenne! :) Nagyon megköszönném a válaszokat!

2013. szept. 15. 12:35
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Éltem mindkét városban. Szeged számomra sokkal barátságosabb. Pécs kb. a Széchenyi térben, Mecseken ki is fújt, azokon kívül semmi extra. Szegeden meg ott a Tisza, ami hasonlóan szép, mint a Mecsek. Elfogult vagyok biztosan, de én sose éreztem jól magam Pécsett, mint egyetemista.
okt. 30. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!