PÉCS vagy SZEGED? Melyik jobb, szebb élhetőbb város?
Figyelt kérdés
Melyik jobb,szebb élhetőbb város? Melyiket ajánljátok közbiztonság terén? Melyik városban jobb az orvosi ellátás? Hol kevesebbek az etnikaiak? Hol több a munkalehetőség? Hol lehet jobban elhelyezkedni? Melyik városban kedvesebbek,barátságosabbak az emberek? Hol jobb a közösség,környezet,életszínvonal,és hol több a turista? Melyik tisztább város? Melyikben jobb az élet? MUNKALEHETŐSÉG szempontjából nagyon-nagyon fontos lenne! :) Nagyon megköszönném a válaszokat!2013. szept. 15. 12:35
2/21 anonim válasza:
Le egyszerüsithetted volna a kérdést annyira hol kevesebb a cigány...
3/21 anonim válasza:
szeged a fejlettebb, majdnem minden téren jobb pécsnél.
még villamos is van, ha kell ez a nagyvárosi feeling.
4/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm eddig a válaszokat,de azért írtam ilyen részletesen,mert fontos nekem minden ami fent leírtam :) Egy kicsit részletesebben nem lehetne leírni?:))^^
2013. szept. 15. 13:17
5/21 anonim válasza:
Sajnos Szegedet nem ismerem, de szépnek tartom. Pécsett élek, teljesen elégedett vagyok, szép város, tiszta, kedvesek az emberek :)
6/21 A kérdező kommentje:
És közbiztonság terén? orvosi ellátásban Pécs milyen? :) munkalehetőségi szempontból? elhelyezkedés??
2013. szept. 15. 14:44
7/21 A kérdező kommentje:
Veszprém? Sopron?
2013. szept. 15. 18:09
8/21 anonim válasza:
kedves kérdező
most akarsz vhol letelepedni, pl egy megyeszékhelyen...?
mert akkor pest után, szegedet, vagy győr városát ajánlanám, sopron max akkor ha osztrákba akarsz ingázni, minden nap, sokan azért költöznek oda, mert pár kilométerre rengeteg osztrák kisváros falu van, ahol sok magyar dolgozik, csak ugye a nyelvtudás és a lehetőség kell h melót találj.
9/21 A kérdező kommentje:
Értem.Olyan helyen szeretnék ahol nagyváros,és jó az életszínvonal a megélhetőség,és a tisztaság.:) Győr jó hely? Sopron is nagyon szimpatikus nekem ^^ Szeged nemtudom,mert Dél-Keleten van...:s és ott nemhiszem hogy jó a megélhetés.Sok ott a munkalehetőség?
2013. szept. 15. 18:21
10/21 anonim válasza:
ha a munkalehetőség érdekel akkor pest az első
szeged, debrecen, győr van utána ahol a megélhetés , munkakeresés talán még könnyebb az átlagtól, a több város már neccesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!