Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » PÉCS vagy SZEGED? Melyik...

PÉCS vagy SZEGED? Melyik jobb, szebb élhetőbb város?

Figyelt kérdés
Melyik jobb,szebb élhetőbb város? Melyiket ajánljátok közbiztonság terén? Melyik városban jobb az orvosi ellátás? Hol kevesebbek az etnikaiak? Hol több a munkalehetőség? Hol lehet jobban elhelyezkedni? Melyik városban kedvesebbek,barátságosabbak az emberek? Hol jobb a közösség,környezet,életszínvonal,és hol több a turista? Melyik tisztább város? Melyikben jobb az élet? MUNKALEHETŐSÉG szempontjából nagyon-nagyon fontos lenne! :) Nagyon megköszönném a válaszokat!

2013. szept. 15. 12:35
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Értem.Sopronban számítógép-szerelő állásban el tudok helyezkedni?
2013. szept. 15. 18:34
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Szép város Szeged és jó a közbiztonság, az orvosi ellátás se rossz, itt az egyetem, a klinikák, de munka az nincs :(
2013. szept. 17. 17:00
 13/21 anonim válasza:
100%
én szeged i vagyok de munka az nincsen öcssém már 2éve munkanélküli. én kint melózok külföldön már 3éve. de most mondok fel és megyek debbe dolgozni. mivel az ipar város több a munka lehetőség.
2013. szept. 30. 20:01
 14/21 anonim ***** válasza:
51%

picit régebbi a kérdés, de azért válaszolok hátha jó valakinek:)

Én Szegeden lakok Pécsett még soha nem jártam. Kecskemétről költöztem Szegedre mert itt hamarabb kaptam munkát mint ott (egyébként itt végeztem az egyetemet is) vagy bármelyik másik nagyvárosban. Pécsett még soha nem jártam de a képeken és videókon nagyon szépnek tűnik :) Szeged számomra "nagyvárosiasabb" mint a többi magyar nagyváros (pl. Győr, Miskolc, Székesfehérvár) de csak azért mert van itt troli, villamos és rengeteg egyetemista tanév közben:) Viszont munkalehetőség tényleg kevés ahogy elnézem.. Egyébként én 8 hónap alatt találtam munkát és véletlen hogy Szegedre kerültem. Sajnos a fizetésem csak annyira elég hogy megtudjak élni, félretenni már nem tudok belőle. Szerintem Budapest után Győrben vannak a legjobb munkalehetőségek utána talán Székesfehérvár ha csak a 100.000 feletti nagyvárosokat nézzük. Szeged és Pécs talán a lista közepén helyezkedik el, Nyíregyházán és Miskolcon még ennyi lehetőség sincs és Kecskeméten sem javult a munka helyzet annyira mint várták a Mercedes gyár miatt. Ha jól tudom akkor a 3000 dolgozóból talán 1200 a kecskeméti.

2013. okt. 25. 14:26
 15/21 MolotovPunk ***** válasza:
71%
Szeged.Rengeteget fejlődött az elmúlt években.
2014. okt. 24. 18:27
 16/21 mi a fene ***** válasza:
100%
Kíváncsi lennék hol kötöttél ki ? Egyébként egyetemi városokban, főleg Szegeden nagyon nehéz mhelyet találni.
2015. márc. 25. 12:54
 17/21 wolfy28 válasza:
63%

Hát ha a munkát nézzük pont hogy Pest a rosszabb főleg hogy megfizethetetlenek az albérletek és nem elég amit ott keresel.

Szegeden még találsz 50 ért albit és ráadásul nem a koszba laksz és nincs összeokádva minden sarok mint Pesten...

Ja és munka ha valaki dolgozni akar az Szegeden is talál többet mint Pesten mert ott gyár sincs csak étterem...

Szegeden itt a Pick 3000 dolgozó itt a Sole Mizo és ez még csak a nagyobbak...

Dél Alföldhöz képest kitűnő az országban..

2016. okt. 2. 11:23
 18/21 MolotovPunk ***** válasza:
79%

Egyébként Szeged tényleg jó hely.(Pestiként mondom ezt.)

Persze Budapesten is van melóhely azért bőven,viszont itt az albérletek nagyon drágák.

2016. okt. 2. 21:26
 19/21 anonim ***** válasza:
71%
Pécs. Szebb, rendezettebb, európaibb nagyváros, mint Szeged. A Mecsek lejtői, völgyei, ahova felkúszik a város rengeteget dobnak rajta, és az panoráma....áhhh nem is kérdés...
2019. szept. 21. 14:59
 20/21 anonim ***** válasza:
88%
Éltem Pécsen 3 évig, nekem mindig olyan elzártnak tűnt. Szeged sokkal szellősebb. De tény, Pécsett ott a Mecsek, ami gyönyörű, de én mégis inkább Szegedet választanám.
júl. 23. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!