Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Létesítenétek - e párkapcsolat...

Létesítenétek - e párkapcsolatot olyan személyjel, akinek az ágyába is belemennek a szobakutyái (két tacskó - bár ez mindegy is)?

Figyelt kérdés
Visszaköltöznék a volt feleségemhez, de ő időközben beszerzett egy, majd még egy tacsit,akikhez ragaszkodik, én viszont nem kívánok olyan ágyban intim páros tevékenységet folytatni (nyilván "alulöltözötten"), ahol pl kutyaféle állatok bármilyen gyakorisággal is megfordulnak.
2013. szept. 14. 08:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

"én nem bízom abban, hogy erről le lehetne szoktatni őket "

Le lehet őket szoktatni. Sőt nevelni is lehet a kutyákat elég jól.

"ebből kifolyólag számomra csak az lenne az elfogadható, ha egyáltalán nem lennének a lakásban.(amúgy is, már alapból a lakásban létük is nagyon zavar) "

Ha valaki szeret egy nőt akkor soha nem mond olyat hogy a lakásába sem lenne, hanem megoldást kreálna, kutyát nevelne, stb, szóval azt a látszatot kelted hogy te igazából nem is akarsz összejönni az exeddel. Akkor minek teszed?

"Lehet,hogy értelmetlen a kérés, viszont ezen bukhat az újbóli kapcsolatunk, mert ez a kutyás helyzet számomra elfogadhatatlan"

Valóban csak a kutyákon áll vagy bukik egy kapcsolat? Megint csak azt a látszatot erősíted hogy fogalmad sincs a saját érzéseidről, és hogy irtózol az egész helyzettől. A kutyákat meg lehet nevelni, mint mondtam, de téged az exed zavar elsősorban nem a kutyák és ezt nem vagy hajlandó beismerni magadnak.

"Teljesen határozott és elszánt vagyok azt illetően, hogy nem fogok elmélyíteni kapcsolatot "ágyas - kutyás" nővel."

Ez így teljesen korrekt, ezt a nőnek mondd meg határozottan. Mond meg neki paprikás hangulatban hogy ha te megtudod hogy ő kutyát engedett az ágyba akkor neked búcsút mondhat.

"Jelen pillanatban is a kutyáival az ágyában alszik (2013 09 30 hajnali 2 óra 11 perc. Ugye, jól teszem, ha messzire elhúzok innen (a másik szobából)(?)"

-.-"

Te most tetteted a hülyét? Utasítsd ki a kutyákat! Ha nem tudod hogy kell akkor nézd meg a neten. De! A kutyák csak akkor fognak engedelmeskedni ha a gazdával is megbeszélted már a dolgot. Szóval először a nővel kellene rendezned ezt, de nagyon határozottan. Ha maradni akarsz akkor egyenesen mondd meg neki hogy mit akarsz. Ennyi.

Te ott alszol a másik szobában és magadat őrlöd egy apróságon, mikor az exednek fogalma sincs az egész dologról. Állj a sarkadra és tedd és mondd azt amit gondolsz. Most komolyan kell segítség? Ne legyél már ilyen, de ha ennyire nem megy a kommunikáció, odamegyek és megmondom a nőnek hogy mit akarsz és a kutyákat is rendre utasítom.

2013. okt. 5. 00:13
 22/28 A kérdező kommentje:
Elsősorban a 21 -es hozzászólásra reagálva: Nincsen kommunikációs gond, exnejem teljesen képben van a kutyás helyzethez való viszonyulásommal. Hát, ha ő már beengedte a kutyákat az ágyába, nekem nincs hozáállásom ahhoz, hogy kikergessem őket onnan. Aztán meg úgysem feküdnék a helyükre. Igazából én már eleve azt is finoman mondva nem szeretem, hogy az 55 m2 panelban 2 tacsi bonyolítja az életet. Az egész nap folyamán tényezők, kis túlzással azt is mondhatnám, hogy körülöttük forog a világ. Ez engem nagyon zavar. Kérdem én : Minek kell ez?! Meg eleve a fizikai jelenlétük különféle zavaró momentumai (a nyüsszögésük ezért - azért, az, hogy mindig láb alatt vannak, az, hogy néha bekakálnak - pisilnek, egy csomó olyan dolog, amik nélkül "rohadtul"" el tudnám képzelni az életet. Reggel, amig le nem viszik őket, megy a nyekergés. Utána, amig nem kapják meg a reggelit : nyekergés...... Aztán az ágyba-kutya az a teteje mindennek. Én nem azt írtam, hogy nem lehet leszoktatni őket az ágyról, hanem, hogy a komoly szándékot hiányolom erre vonatkozólag.Azt mondja : nem lehet egyszerre. Na de 2 hónap után már kellene az eredmény.
2013. okt. 5. 13:50
 23/28 anonim ***** válasza:

"Hát, ha ő már beengedte a kutyákat az ágyába, nekem nincs hozáállásom ahhoz, hogy kikergessem őket onnan"

Értelek, ez esetben hagyd ott a nőt. Ha ő tudja hogy te ott fogod hagyni és ezt el is mondod neki határozottan, akkor világos lesz a helyzet. És magadnak is megkönnyíted a dolgot, mert akár normálisabb nőt is találhatsz magadnak. De értékelni csak akkor fog egy nő ha te is értékeled önmagad.

Igazából ez a két lehetőséged van: Vagy megneveled a nőt a kutyákkal együtt, vagy otthagyod és élsz boldogan egyedül, nyitottan egy másik kapcsolatra.

"Azt mondja : nem lehet egyszerre. Na de 2 hónap után már kellene az eredmény."

Nekem nincs kutyám, de én tudom pont hogy egyszerre lehetne őket leszoktatni. Azaz nem engedi őket oda, ahogy meglátja hogy oda akarnak menni cselekszik. Egy idő után így le fognak szokni és nagyban kerülni a helyet, de csak akkor ha soha nem engedi oda őket. Nekem ez még macskánál is működött, akkor kutyánál pláne működne. Nem kell fenyíteni sem meg jutalmazni sem, egyszerűen csak nem kell engedni. Te is csinálhatnád ezt, hogy amikor csak meglátod a kutyákat az ágyban kitessékeled őket, de csak szeretettel, mert akkor fognak rád jobban hallgatni, de azért lehet szigorúan. Habár ha külön éltek akkor ez nem biztos hogy egyből kivitelezhető.

2013. okt. 5. 18:00
 24/28 anonim ***** válasza:

Ja és előbb azt kell eldöntened hogy kell e neked a nő?

Ha igen akkor a kutyákkal is jobban meg kell ismerkedned, pl úgy hogy gyakrabban vagy ott és ha már ismered őket valamennyire akkor parancsolni is tudsz nekik. De ha nem megy az egész akkor ne erőlködj evvel, ha nem szereted annyira a nőt, hogy a kutyáit is megneveld akkor minek akarnál kapcsolatot létesíteni?

2013. okt. 6. 17:45
 25/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki eddig reagált - ill. esetleg még a későbbiekben (is) fog. (kérdező)
2013. okt. 7. 13:27
 26/28 A kérdező kommentje:
24 - eshez: Hogy szeretem - e annyira, vagy mennyire szeretem - ez csak egy tényező a sok közül. Mielőtt elváltam tőle, huszonegynéhány évig voltunk házasok, van 2 felnőtt gyermekünk,akik nem igazán találták meg a helyüket a világban, az anyagi tényezők is szerepet játszanak (úgy gondolom, hogy ők szorulnak rám ilyen téren)(ők, mindannyian)(együtt laknak). Szóval bonyolult a helyzet. Érvek mellette és ellene. Csak ez a sok kutya ne lenne, mennyivel könnyebb lenne. De ők meg ragaszkodnak hozzájuk (főleg a volt nejem, meg az egyik gyerek)). Én meg szenvedek ettől a helyzettől
2013. okt. 7. 13:39
 27/28 A kérdező kommentje:
Anyagilag úgy tudnék a hasznukra lenni, ha együtt laknánk - mert, ha nem velük élek, akkor valaki mást keresek (1 db nő) - és az ilyen helyzet szétforgácsolja az anyagiakat (tapasztalatból tudom)) (nem vagyok egy kiemelt keresetű ember).A kutya az ágyban nemcsak a kutya (már csak az egyik fekszik vele) igénye, hanem, úgy látom, az exnejemé is. Nem a kutyának van szüksége a fokozatosságra (vagy elodázásra), hanem a volt nejemnek.
2013. okt. 7. 13:55
 28/28 A kérdező kommentje:
is - így pontos
2013. okt. 7. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!