Létesítenétek - e párkapcsolatot olyan személyjel,
akinek az ágyába is belemennek a szobakutyái (két
tacskó - bár ez mindegy is)?
*mínusz nem szó, azaz: "..hogy érvényesíteni tudd az akaratod.."
2013. szept. 14. 17:38
12/28 A kérdező kommentje:
Panel (55 m2). Mivel a kutyák már hozzászoktak az ágybamenéshez, én nem bízom abban, hogy erről le lehetne szoktatni őket - ebből kifolyólag számomra csak az lenne az elfogadható, ha egyáltalán nem lennének a lakásban.(amúgy is, már alapból a lakásban létük is nagyon zavar) Nem bíznék abban, hogy amikor nem vagyok otthon (dolgozom, plusz egyéb elfoglaltságok /ezek is munkajellegűek/) nem mennének be az ágyba.A volt nejem ezt szeretné, csakhogy ezt én fából vaskarikának tartom
13/28 A kérdező kommentje:
Azt gondolom, hogy mivel a volt nejem szoktatta őket az ágyba menésre, neki nem az lenne a lényeg, hogy ne menjenek bele az ágyba - amikor nem vagyok otthon (ez időszakosan elég sok idő) - hanem, hogy én ne tudjam meg.
Ezt viszont már nem kivánhatod. Már megszerette és ellátja őket, függnek tőle, nem várhatod el hogy kipaterolja őket a lakásból.
Ez egy elég értelmetlen kérés, ezt újra kellene gondolnod.
2013. szept. 14. 19:20
Sajnos ez elég nehézkes ügynek tűnik, de meg kell próbálni kompromisszumot kötni. Ha szeret Téged, gondolom, csak megteszi azt, hogy nem engedi a kutyákat az ágyba.
Én sem tartom higiénikusnak, hogy állatokat ágyba vigyenek, oda, ahová az ember sokszor hiányos öltözékben lefekszik. Szőr, nyál, egyéb testváladékok-hát nem! Szeretem az állatokat, de legyen meg nekik is a saját vackuk.
2013. szept. 15. 23:45
16/28 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy értelmetlen a kérés, viszont ezen bukhat az újbóli kapcsolatunk, mert ez a kutyás helyzet számomra elfogadhatatlan. A jelenlétemben valószínűleg nem engedné fel őket az ágyra(bár az a helyzet, hogy jelenleg is /még/ felengedi) , de amikor nem vagyok otthon (?) - erről már fentebb írtam. Nem bíznék abban, hogy nem. Egyébként a volt nejem is nagyon szeretné a kapcsolatunkat, de pillanatnyilag úgy áll, hogy ragaszkodik a kutyákhoz.
17/28 A kérdező kommentje:
Nem azt várom, hogy más oldja meg helyettem ezt a helyzetet (a volt nejemet kivéve), csak azért kíváncsi vagyok (voltam), hogy milyen vélemények jönnek, mi az "általános" vélemény. Teljesen határozott és elszánt vagyok azt illetően, hogy nem fogok elmélyíteni kapcsolatot "ágyas - kutyás" nővel. Vagyis az előző kommentemet annyiban módosítanám, hogy nem bukhat, hanem bukni fog, ha nem lesz a szoba (lakás) kutyamentes.Hogy miért ragaszkodom a lakás kutyamentességéhez, azt korábban már kifejtettem.
18/28 19Geri88 válasza:
egyszerű, be kell csukni a hálószoba ajtaját ha elmész otthonról, így nem fognak bemenni amíg távol vagy! Mindenre meg lehet tanítani a kutyákat, csak idő kell hozzá (főleg ebben az esetben, ha már meg volt engedve valami és az tiltva lesz...)sok sikert. egyébként lehetne megértőbb az exed is, megértem hogy szereti a kutyákat, de ahogy látom a fontossági sorrend a kutyák, aztán Te, ami szerintem nem helyes....kompromisszumot kéne kötnötök, de ha nem hajlandó rá, hagyd a Nőt!! Persze ez csak az én véleményem, de ha nem kompromisszum kész akkor lesz még pár körötök egymással (vita)
2013. szept. 23. 19:19
19/28 A kérdező kommentje:
Jelen pillanatban is a kutyáival az ágyában alszik (2013 09 30 hajnali 2 óra 11 perc. Ugye, jól teszem, ha messzire elhúzok innen (a másik szobából)(?)
Kérdező szerintem a volt nejed bekattant. Lehet a szakítás ment az agyára, és túl jó pótlékokat vett - a kutyákat. Ugyanis nem hiszem, hogy épeszű ember akkor, amikor pont vissza akarja szerezni a volt párját, a volt pár kifejezett kérése ellenére csak beviszi a kutyákat azt ágyba.
Egyértelmű, hogy agyára ment valami, hogy két nyamvadt kutyát többre tart ebben a helyzetben....
Mert ugye ebben az esetben kompromisszum kellene mindkét részről. Te elviseled, hogy a lakásban vannak az ebek, de neki meg ki kellene tiltania a hálószobából az állatokat. Ha ezt nem érti meg, akkor nem érdemes újrakezdened vele.
2013. szept. 30. 09:26
Kapcsolódó kérdések: