A helyzet,hogy elkezdtem az egyetemet.És a legjobb barátnőmmel és az ő unokatestvérével(aki fiú)ugyanarra az egyetemre járunk,és most jelenleg közös albérletben lakunk.És a szomszédunkba lakik egy cigánynő a fiával és komolyan már elviselhetetlenek!Állandóan valami keményét hozzávágnak a falnak és olyanokat kiabálak át,hogy "tagarodjunk a p.csába",meghogy "egyszer éjszaka befogjuk törni a lakásotokba és megverünk titeket" "A két r*ngyó takarodjon innent,azt a vézna fiút meg jól agyonverjük"És baromira félünk,mert egyszer éjszaka TÉNYLEG piszkltánk a zárunkat.Nagyon félek,mert lehet,hogy ha kimegyek a folyosóra a nő leült vagy valami...Mit lehet tenni?Rendőrség??Félünk ha kihívjuk őket nagyobb lesz a balhé.
A rendőrség semmit nem fog csinálni.Érdemes lenne baseball ütőket venni.Ha meg piszkálják a zárat oda kell állni és kiordítani,hogy álljanak le.Ha meg nem áll le és töri a zárat akkor egy ember nyitja az ajtót a másik meg az ütővel leüti a legelsőt aki bejön.Másrészt gázspré és boxer.Utóbbi az amit az öklödre húzol megütöd és többet nem kel fel.Sajnos ilyenné vált kis hazánk,mindennaposak lettek az ilyen problémák.Tapasztalatból mondom, hogy a rendőrség semmit nem fog csinálni,mert amikor engem öt feka úgy megvert,hogy köpni-nyelni nem tudtam akkor se csináltak semmit.Írtak egy szép jelentést a végén meg majdnem én lettem a hibás, mert az egyiket halántékon vágtam, csak ugye már előtte ők egyszer fellöktek.Azóta boxolok és fegyverrel járok.Sok sikert!
De hívtunk rendőrt!Szóltak nekik,minket pedig tájékoztattak arról,hogy milyen bírságokat szabhatnak ki rájuk.
2013. szept. 17. 20:29
13/21 anonim válasza:
Több etológustól hallottam, de magam is tapasztaltam, hogy a cigányok ellen a hangerő a legjobb fegyver. Ők abban a közegben szocializálódtak, ahol mindenki egyszerre beszél. Ergo annak a szava számít, aki a leghangosabb. Amikor vidékre költöztem, én sem akartam az ő szintjükre süllyedni, sokáig próbáltam szép szóval, észérvekkel hatni rájuk. Képzelheted, ettől csak még rosszabb lett a helyzet, hisz innentől egy nyámnyila pasasnak képzeltek. Nem volt mit tenni, kinyitottam a számat, leordítottam a fejüket (akár a saját udvarukban is, ahol tízen voltak) és azon nyomban meg is lett a tekintélyem.
2013. szept. 18. 14:56
14/21 A kérdező kommentje:
Akkor bömböltessünk zenét?
2013. szept. 18. 20:46
15/21 anonim válasza:
Vagy a hangotokat.
2013. szept. 19. 12:40
16/21 anonim válasza:
Ahogy Miquel írta, ordítsátok le a fejüket.
2013. szept. 19. 14:41
17/21 A kérdező kommentje:
A barátnőmnek van egykét rock zenéje.
2013. szept. 19. 19:50
18/21 anonim válasza:
Az "ordítsátok le a fejüket" tanácsból melyik betűt nem ismmered?
2013. szept. 20. 13:46
19/21 anonim válasza:
Keménynek kell velük lenni,de nem kell egy esetleges verekedést kiprovokálni.Abból csak ti jöttök ki rosszul.Ezeknek úgyis a vérükben van a balhé.Imádják a veszekedést,a viszályt és benne is élnek.Ha leordítod fel kell készülni,hogy visszaordít vagy még dühösebb lesz.Azért ilyenek,mert látják,hogy fiatalok vagytok és veletek mernek keménykedni,De a határozott fellépés sokat segíthet.A szemükbe pedig nem szabad élesen belenézni mert az provokálja őket.Ha beszélsz hozzá nézz rá persze,de ne legyen közvetlen a szemkontaktus.
2013. szept. 20. 15:12
20/21 anonim válasza:
Élénk tévedésben vagy, utolsó. Ha elég hangosan beszélsz, nem verekszenek. Azt akkor teszik, ha nem vagy elég határozott velük. Valmikor rendőrnek készültem, és ott tanultuk alkalmazott pszichológiából.Miquelnél a pont.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!