Budapest éjszaka mennyire veszélyes?
Figyelt kérdés
Főleg a Gellérthegy és a belváros környéke...2013. aug. 16. 21:06
1/9 anonim válasza:
Gellérthegyen nem olyan vészes mert többnyire tele van turistákkal (nyáron) Belvárosban nem árt ébernek lenni, bár én 42 éve élek Budapesten és soha semmi bajom nem volt ha éjszaka mászkáltam..
2/9 anonim válasza:
Belváros most nyáron, amikor minden hemzseg a turistáktól szerintem nem veszélyes. Mármint figyelni kell persze, a zsebtolvajokra, hogy a sötét kis néptelen utcába ne kószáljon valaki egyedül, de a főtereken, Váci utcában, stb, nem hiszem hogy nagy veszélyben lenne bárki.
3/9 A kérdező kommentje:
Késelők nincsenek a Gellérthegyen vagy a Nagykörút/Kiskörút mentén? Főleg most hétvégén?
2013. aug. 16. 21:19
4/9 anonim válasza:
Az a lenyeg hogy ha felsz,jozanul maszkalj,lehetoleg ne egyedul,es ha lehet keruld a neptelen utcakat,aluljarokat,Margitszigeti elhagyatott helyeket.Nalam egyebkent mindig van gazspray a kulcsomon,barhova megyek. Biztonsagos erzest ad,de nem hasznaltam meg soha.Miert kerdezed?
5/9 A kérdező kommentje:
Valamelyik nap egyedül lennék éjszaka a városban...város fotózása, ilyenek. Ilyenkor a legszebb. Kora este utaznék fel, másnap reggel vissza (vidéki vagyok)
2013. aug. 16. 21:29
6/9 anonim válasza:
Ha nagyon félsz, én egy darabig fel tudom ajánlani a társaságomat - minden hátsó és rossz szándék nélkül. Sosem láttam még fotóst munka közben, számomra is érdekes lenne szerintem :) Egész éjszaka azért nem kóricálnék, mert másnap meló, de pár óra oké.
26 éves srác vagyok, ha ez számít valamit.
Írj privátot, ha gondolod, jövő szerda estétől ráérek.
7/9 A kérdező kommentje:
Oké, én meg holnap, vagy vasárnap érnék rá, meg az időjárás is keddig jó :D ahogy néztem.
2013. aug. 16. 21:40
8/9 anonim válasza:
Dehogyis, szerda-csütörtökre közepesen felhős eget ígér az időkép, eső nélkül :D
Mondjuk ha nem érsz rá, akkor meg aztán tök mindegy :D
9/9 A kérdező kommentje:
Nem mert dolgozom, most 20-a előtt érek rá, és az idő is jó.
2013. aug. 16. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!