Én lettem a temető réme? Így működik a pletyka?
Figyelt kérdés
Elég pletykás faluban élek, és van egy fogadás amit egy hónappal ezelőtt csináltam meg. Miszerint kiállok a temetőbe, és ha megint odajön egy öregasszony beszélgetni akkor kifejezéstelen arccal megkérdezem hogy mit tett, és hogy hogy láthat engem. Skype-on telefonnal videóbeszélgetésen a haverok otthonról nézték, míg Bluetooth fülessel beszéltek hozzám a mi nem látszott a nagy hajam miatt. Volt pár érdekes reakció, de semmi említésre méltó. Ma viszont mamámtól hallottam hogy van egy szellem a temetőben aki a kút mellett szokott álldogálni és emberekre vadászik akiknek a lelkeikkel táplálkozik szóval messze kerüljem el (igaz. a kút mellett álltam). Szerintetek ez a szellem én lennék? Csak véletlen, vagy tényleg ennyire átformálják az emberek a történéseket és pletykálnak?2013. aug. 10. 21:56
1/10 anonim válasza:
Ennyire. A pletyka mindig hozzátesz valami a hallott történethez.
2/10 anonim válasza:
Simán te lehetsz az :)
De vigyázz, mert megtörtént vagy urban legend, nem tudom, valaki temetőben elsütötte az "Én is féltem, amíg éltem" viccet, a hölgy összeesett, majd bíróságra ment :)
3/10 anonim válasza:
Ez bizony pletyka :-) Èn is egy pletykàs faluban èlek (mèg) de itt is ez megy,ha kiallnèk a kapuba fingani, a falu vègèn màsnap mindenki arrol beszèlne hogy befo.tam :-)
4/10 anonim válasza:
Biztos te vagy a szellem! :)
És az is biztos, hogy ez egy pletyka!
Ha ez zavar téged, akkor szerintem ne állj többé a kút mellé és ne menj a temetőbe. az emberek úgyis elfelejtik a szellemügyet egy idő után.
5/10 anonim válasza:
Vegyél valami jó kis ragasztót, fogj egy egeret, ha van a házban, vagy vegyél/csinálj egy élethű mű-egeret, azt ragasszad a lábtörlőre, vagy ha mű az egér, akkor a kamura vagy az ajtóra :D
6/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok.. Bocsi.. Nem ide ment volna
7/10 anonim válasza:
Ez tuti kamukérdés, de azért vicces ötlet :D
8/10 anonim válasza:
Igen, megeshet, ha a pletyka egy alulművelt és hiszékeny közegbe kerül.
10/10 anonim válasza:
Hát... beírtad magad a falu történetébe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!