Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ez szerintetek is a pofátlansá...

Ez szerintetek is a pofátlanság határát súrolja? Vagy én gondolom rosszul?

Figyelt kérdés

Szomszédom megkért, hogy amíg nyaralnak öntözzem meg a virágait. Ezt meg is tettem, ráadásul nem is pár darabról van szó. Nagyon pedáns, úgyhogy fokozottan ügyeltem, nehogy belekössön az öntözésbe. Még azon sem akadtam fenn, hogy csak annyi vizet hagytak a hordóban, ami 1 napra volt elég, a további 4 napban kannázhattam a vizet tőlünk. Erre ma hazaérkeznek, és azt mondja:legalább élnek a virágok.

Lehet én vagyok túl érzékeny, de nagyon szíven ütött, amikor nem kevés időmet szántam rá, hogy szívességet tegyek neki. Első reakciómban köpni-nyelni nem tudtam, csak eljöttem, de azóta is ezen kattogok. Erre ti hogy reagáltatok volna?

2013. aug. 3. 23:09
1 2
 1/11 egyeda válasza:
100%
lehet távollétében valami rosszul sült el neki és dícséret képpen mondta mert te legalább megtetted a tőled telhetőt
2013. aug. 3. 23:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
én is úgy érzem hogy olyan mintha nem lett volna jó a nyaralás és megkönnyebbülve felsóhajt hogy még megvannak a virágok.
2013. aug. 3. 23:16
 3/11 anonim ***** válasza:
49%

"hááát, Mari néni, pedig azt a petúniát ott a sarokban véletlen leborítottam ecettel, de látom, még nem pusztult meg a csóóri"

na így.

2013. aug. 3. 23:17
 4/11 anonim ***** válasza:
66%

kedves első.. Akármilyen pocsékul alakul a nyaralása akkor is illik megköszönni a szomszédnak hogy a kérésemre meglocsolta a virágokat.

Én tuti sértve éreztem volna magam, és bizony rákérdeztem volna ott helyben.

"miért ne élnének??"

De jó tanulság. Legközelebb nemet kell mondani ha újra szívességet kérnek..

2013. aug. 3. 23:17
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, nem értetted félre, ahogyan az első írja?

Mert különben tényleg elég parajság így viszonozni a szívességet. :S

2013. aug. 3. 23:18
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb intézd el ennyivel: "elég egy köszönöm, nagyon szívesen, soha máskor", és hagyd ott a francba.
2013. aug. 3. 23:27
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat! Sajnos nem bírtam semmit kinyögni, de nagyon bánt. Főleg azért, mert nem pár virágra kellett csak löttyinteni. Azért egy köszönöm jól esett volna. :(

A nyaralás biztos jól telt, kérdeztem, de ennyi választ kaptam :Jó volt! Semmit nem lehetett "kiszedni" belőlük. Férjem szerint máskor el ne fogadjam tőlük a felkérést, találjak ki valamit. De sajnos nekem a hazugság, még ilyen piti dologban is nagyon nehezen megy.

2013. aug. 3. 23:35
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne hazudj, mondd meg, hogy most sem kaptál köszönetet sem, ne számítsanak rád. Attól, hogy a szomszédod, nem kell puszipajtásnak lenni.
2013. aug. 3. 23:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Neked is jó szomszédaid vannak, kb egy szinten vannak az enyémmel.

Én már 6 éve csak diplomáciai viszonyban vagyok velük, de úgy nézem mások is.

Sajnos legközelebb már megmondod, amit kell, így fejlődik az ember, csak az is lehet, a gyerekednek is meg fogod mondani azt, amit nem szeretnél...mindezt egy neveletlen, tapló szomszéd miatt. :(

Ügyes légy.

2013. aug. 4. 04:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Jó tett helyébe jót ne várj! Sajnos ez a mai magyar valóság.

Legközelebb nehogy tegyél neki bármilyen szívességet is! Ha rákérdez hogy miért, akkor szépen elmondod neki.

2013. aug. 4. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!