Hogyan tehetném tönkre a szomszédom légkondícionáló gépét?
Éjszakánként amikor végre méltóztatik lefeküdni a szomszédom, bekapcsolja a légkondiját, ami nagy zakatol,
és mivel az ablakom felett van, nagyon hallatszódik és zavaró!
Már szóltam többször neki, hogy javíttassa meg, de nem csináltatta meg.Már nagyon unom, hogy erre ébredek, és nem tudok visszaaludni, reggel pedig hullafáradt vagyok.
Így fogant meg a fejemben a kérdés.
-Kompromisszumra törekedjetek, pl. egyik nap megy, másik nap nem
Hehe... én kompromisszumkész ember vagyok, de ha valaki meg akarná szabni, hogy minden másnap süljek meg a 30 fokos lakásomban, én is ventillátort csinálnék belőle... (Mondjuk a mienk nem zörög, és direkt a drágábbat vettük, mert az halkabb.)
A pereskedésről meg csak annyit, hogy ha kijönnek, megmérik, és nincs annyi decibel, amennyi nem lehet, akkor még a kérdező fog fizetni. És szerintem nem lesz annyi, mert én egyszer laktam egy húsbolt fölött, aminek a hűtője jobban zúgott, mint az összes környékbeli légkondi együttvéve, és nem lett belőle semmi. Nem volt "elég" hangos. Csak éppen annyira, hogy nem lehetett nyitott ablaknál aludni, még a 3-4. emeleten sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!