Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan tehetném tönkre a...

Hogyan tehetném tönkre a szomszédom légkondícionáló gépét?

Figyelt kérdés

Éjszakánként amikor végre méltóztatik lefeküdni a szomszédom, bekapcsolja a légkondiját, ami nagy zakatol,

és mivel az ablakom felett van, nagyon hallatszódik és zavaró!

Már szóltam többször neki, hogy javíttassa meg, de nem csináltatta meg.Már nagyon unom, hogy erre ébredek, és nem tudok visszaaludni, reggel pedig hullafáradt vagyok.

Így fogant meg a fejemben a kérdés.

2013. júl. 31. 11:26
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
55%

Sehogy, mert simán beperel és akkor te fizeted neki a javítást.

Nálunk is rengeteg légkondi van egy zárt udvarban, mi megcsináltattuk idén magunknak is, hogy be lehessen csukni az ablakot.

2013. júl. 31. 11:29
 2/26 anonim ***** válasza:
55%
Akkor inkább csináltasd meg, mert ha tönkreteszed, vehetsz neki egy újat, ami még több pénzedbe kerül!
2013. júl. 31. 11:30
 3/26 anonim ***** válasza:
32%
Nem biztos, hogy rossz. Ha van kültéri és beltéri egység is, a kültéri hangosabb, hogy a beltéri halkabb legyen. Ilyen a multi klímák kialakítása. Próbálj még beszélni vele, de ne tedd tönkre, mert neki is pénz volt azt beszerezni, és gondolom nem azért vette, hogy majd a szomszédja tönkretegye idegességében. Kompromisszumra törekedjetek, pl. egyik nap megy, másik nap nem, de ne rongáld meg más értékét.
2013. júl. 31. 11:32
 4/26 anonim válasza:
36%

Szerintem ne próbáld meg, mert ha én lennék a szomszédod és megtennéd, akkor téged ültetnélek ki az ablakpárkányra egy legyezővel légkondinak! :-D

Plusz még a kárt is meg kell térítened...

Ha tényleg ennyire zavar, akkor párszáz forinttér vegyél egy családi csomag 3M-es füldugót, vaj ajánld fel,h kifizeted a klíma szervizelését csak csináltassa már meg.

2013. júl. 31. 11:32
 5/26 anonim ***** válasza:
36%
Vagy költözz családi házba és akkor nem fog senki sem lakni alattad. Ha ennyire zavar a város akkor minek laksz még ott?
2013. júl. 31. 11:37
 6/26 anonim ***** válasza:
40%
Akkor nem is vagy fáradt...aki tényleg kimerült bármilyen zajban tud aludni....
2013. júl. 31. 11:38
 7/26 anonim ***** válasza:
20%

"Akkor nem is vagy fáradt...aki tényleg kimerült bármilyen zajban tud aludni...."

Na ez egy jó nagy baromság

2013. júl. 31. 11:43
 8/26 anonim válasza:
85%
Hatályos jogszabályok szerint építési engedélyt kell kérni a homlokzatra történő kihelyezéshez. Kértek? Ha nem, akkor a település építésihatóságánál érdeklődj.
2013. júl. 31. 11:57
 9/26 anonim ***** válasza:
70%

" "Akkor nem is vagy fáradt...aki tényleg kimerült bármilyen zajban tud aludni...."

Na ez egy jó nagy baromság"

Ja, aludni én is tudnék mellette, hisz a csörgőórára sem ébredek fel. Viszont vannak ébrenléti szituk, amikor valóban nagyon zavaró lehet egy ilyen közeli, hangos és állandó zaj.

Például ha tanul az ember, vizsgaidőszakban van és nem lazíthat, koncentrálnia kell... Vagy ha valaki otthonról dolgozik. De ha semmi fontosat nem csinál, akkor is joga van a viszonylagos csendhez!

Ezeket a szomszédja is megérthetné.

A kérdezőnek tök igaza van, valamit tenni kell. Bár a tönkretétel valóban nem a legjobb.

Ráadásul már beszélt is a szomszéddal emberi hangon, és nem volt hajlandó kompromisszumra, megértésre sem...

Legalább tenné át más helyre azt a kütyüt, hogy ne halld olyan közelről...

Ha erre sem hajlandó, akkor más módszerek kellenek.

Vagy a felvetett ötlet, vagy pedig kezdj el te is rendszeresen valami zajt kelteni, pl diót törni reggel 4-kor, vagy szöget a falba verni, ilyesmi...

Hátha elgondolkodik a kompromisszumon...

2013. júl. 31. 12:02
 10/26 A kérdező kommentje:

Ez persze csak egy a sok zavaró dolog közül amit nap mint nap okoz nekem.

Őt nem érdekli semmi.

Egyszerűen nem tudom megérteni és elfogadni az ilyen embereket, akiknek semmi sem számít.

2013. júl. 31. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!