Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan tehetném tönkre a...

Hogyan tehetném tönkre a szomszédom légkondícionáló gépét?

Figyelt kérdés

Éjszakánként amikor végre méltóztatik lefeküdni a szomszédom, bekapcsolja a légkondiját, ami nagy zakatol,

és mivel az ablakom felett van, nagyon hallatszódik és zavaró!

Már szóltam többször neki, hogy javíttassa meg, de nem csináltatta meg.Már nagyon unom, hogy erre ébredek, és nem tudok visszaaludni, reggel pedig hullafáradt vagyok.

Így fogant meg a fejemben a kérdés.

2013. júl. 31. 11:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Vezetéket kell elvágni,amiben a gáz megy, de jobb ha kicsavarozod mert az nem feltűnő ,ennyi..akkor fog hívni szerelőt mert tölteni kell. Bizonyítani nem tudja majd hogy nem csak magától meglazult a csavar
2013. júl. 31. 14:52
 12/26 A kérdező kommentje:
Az 100% hogy gázhiányos a készüléke, mondta a haverom.
2013. júl. 31. 15:01
 13/26 A kérdező kommentje:

és mivel felettem lakik a 6.-on nem hiszem, hogy ki tudnám csavarozni a fejem felett legalább két méterre lévő légkondiját :-(((

permetezőszer esetleg??

2013. júl. 31. 15:10
 14/26 anonim ***** válasza:
levéltetvesek a szobanövényei?
2013. júl. 31. 15:26
 15/26 anonim ***** válasza:
61%

Hallgattassék meg a másik fél is! Lehet, hogy csak a Kérdező túlérzékeny.

Egyébként meg ha nem tudsz aludni egy ilyen monoton, egyenletes, folyamatos zaj mellett, akkor ott már a hiba a te készülékedben is van. Ennyi erővel akkor ne legyen hűtőd és fagyasztód, abban is kompresszor van és zúg.

2013. júl. 31. 15:27
 16/26 A kérdező kommentje:

Épp ez az, hogy rohadtul nem egyenletesen zúg, hanem össze-vissza!

Mert egyenletes zaj mellett még csak csak lehetne pihenni, de így hogy?

2013. júl. 31. 17:55
 17/26 anonim ***** válasza:
Teljesen megértem a kérdező felháborodását. Mindenképpen kellene egy bölcs megoldás. Nálunk például a környék kutyái teszik tönkre az lakók éjszakáit, pedig ez egy családi házas un."jó környék", csupa intelligens, jól szituált emberekkel. Sajnos erre sincs megoldás, mert hogy mindenki mindenkivel jóban van, ezért ezt a problémát nem illik megemlíteni. Inkább minden második háztulajdonos szenved a szomszédja kutyájától!(A békesség kedvéért!) Ismerős valakinek?
2013. júl. 31. 21:06
 18/26 anonim ***** válasza:
Csapágyas a ventillátor. Vegyél egy kitolható fstékhengerhosszabbítót, szigszalagozz rá egy purhabot, old meg, hogy egy zsinórt meghúzva elinduljon a hab, és nyomd telibe a szarját :P A cuccos remekül beválik lakásriasztóknál is.
2013. júl. 31. 22:30
 19/26 anonim ***** válasza:
Oszt ha ettől még hangosabb lesz, akkor megszívtad :D
2013. júl. 31. 22:32
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem az én problémám :P
2013. júl. 31. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!