Meztelenül alszom otthon és észrevettem, hogy a szemközti erkélyről néz egy csaj, amikor reggel nyitom az ablakot. Mit csináljak, ne foglalkozzam vele?
Figyelt kérdés
Mert elvileg ugye a saját lakásomban lehetek meztelenül, magánügy.2013. júl. 21. 09:46
11/18 anonim válasza:
Ha nem zavar, akkor élvezd! Én élvezném! :)))
Ha meg zavar, akkor az egyik kezeddel takard ki a lábad közét ablaknyitáskor és kész.
12/18 anonim válasza:
jóbarátok? kövér pucér pasi? :D szerintem csak őket utánozza xD
dehogy is, szerintem beszélj vele :)
13/18 anonim válasza:
velem volt pont ilyen,át integettem a csajnak,másnap már egy pasi is volt vele,akkor el bizonytalanodtam kicsit..de végülis ujra integettem,ők dumáltak valamit,és azóta nem néznek, vagy legalábbis nem olyan nyiltan.
14/18 anonim válasza:
mikor néz gyorsan fogd meg a micsodád és csinálj úgy vele mintha pecabot lenne és őt akarnád kifogni hátha bekapja a "csali"-t
15/18 anonim válasza:
Vagy kezdj egy maszturbálni, amúgy nem tök mindegy?
16/18 anonim válasza:
Ha zavar öltözz fel ablaknyitás előtt, ha pedig nem akkor ne foglalkozz
vele.
17/18 anonim válasza:
Hivd át.Velem miért nem tud ilyen megtörténni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!