A szomszédba, a házunk háta mögé bármikor átmehetünk vagy kötelesek vagyunk szólni?
Figyelt kérdés
A házunk mögött még 1,5 méter a miénk, viszont az ugye már a szomszédi rész. Van a házunk mögött kis kapu oda. Nincs rossz viszony, bár néha furán néz ha csak úgy átmegyünk, kiseperni, pókhálózni, stb.tegnap 11:47
1/8 anonim 

válasza:

Kérdezd meg tőle, hogy oké-e, ha kérdés nélkül átmentek oda kertet rendezni. A kerítés a tiétek gondolom.
2/8 anonim 

válasza:

Nem mehettek csak úgy át a szomszéd telkére. De ha a ház mögött másfél méter még a ti területetek, akkor oda bármikor bemehettek, csak nem léphettek át az azon túli részre.
De nem értem, hogy akkor miért nem oda húztátok fel a kerítést, ennyire sóherek vagytok?
3/8 anonim 

válasza:

Miért nem ott van a kerítés ahol a telekhatár? Engem pl marhára zavarna, ha a szomszéd szó nélkül bemászkálna a kertembe.
4/8 A kérdező kommentje:
Mi már úgy vettük meg, kerítés helyet fenyőket ültettek oda.
tegnap 12:02
5/8 anonim 

válasza:

Ha nem tetszik neki,húzzon kerítést.Nekem az nem tetszene,hogy a szomszéd használja azt,ami az enyém.Kivéve,ha megengedem,vagy megveszi azt a részt.
6/8 anonim 

válasza:

Konkrétan meg kéne beszélni ezt és a kerítés áthelyezését is. Én azt nem értem, hogy ez miért nem jutott észbe Gyakori Kérdés helyett.
7/8 anonim 

válasza:

Attól, hogy akitől vettétek spórolni akart öt fillért, ti még megoldhatnátok. Vagy ti is ilyen skótok vagytok? Húzzátok fel ott a kerítést, ahol van a telekhatár és a probléma megoldva.
8/8 anonim 

válasza:

A ti részetekre átmehettek de kéne egy mérés és letisztázni hol a telekhatár.
Aztán leverni pár cölöpöt és kihúzni egy hálót, hogy biztos ne legyen félreértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!