Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hova menekülnél a világháború...

Hova menekülnél a világháború elől?

Figyelt kérdés
Lehet kinevetni meg ilyenek, meg hogy paranoiás vagyok, de ha esetleg nagyon úgy tűnne hogy ki fog törni egy vh, de még nem állították le a légiközlekedést, te hova utaznal el?
tegnapelőtt 18:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%
Engem nem érdekel a történelem, mert én nem foglalkozok vele, rám nem hat.
tegnapelőtt 19:10
 12/20 Sanyi2025 ***** válasza:
84%
Hát ha világháború van, akkor mindenhol harcolnak :)
tegnapelőtt 19:19
 13/20 anonim ***** válasza:
50%
Caknem olyan buták kilövik a rakétát..
tegnapelőtt 19:20
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Sajna sehova, maradnék ott, ahol vagyok...
tegnapelőtt 19:45
 15/20 anonim ***** válasza:
69%
Nyilván oda, ahol nincs háború, olyan hely mindig lesz. Ja meg persze nem fenyeget az a veszély se, hogy kitoloncolnak.
tegnapelőtt 20:30
 16/20 anonim ***** válasza:
Az az igazság hogy sehova. Ha túl is élném a harmadik világháborút nem akarnék azzal a tudattal élni hogy körülöttem folyt a pusztítás, rengeteg ember meghalt én meg túléltem. Inkább itt maradnék, amíg kellene elvégezném a rám szabott kötelességeket, és aztán megnézném hogy mit hoz a jövő (vagy nem nézném meg mert meghalnék)
tegnapelőtt 20:33
 17/20 anonim ***** válasza:
Világháború elől, pláne, ha atomháború, nincs hova menekülni, így nincs értelme ezen izgulni. Arra sincs ráhatásunk, hogy lesz-e világháború.
tegnap 06:24
 18/20 anonim ***** válasza:
6.: Azzal sokra mennél. Ha öngyilkos lennél emiatt, akkor esélyed se lenne túlélni, a katonaságnál lenne valamekkora. Igaz, ha kitör az atomháború, akkor nem valószínű, hogy bárki is túléli. De az optimizmus mindig fontos, nem jó dolog feladni.
tegnap 06:29
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Sumba szigeteken gondolkozom, mostanában találtam rá egy magyar emberre, aki a családjával kiköltözött, és vállalkozik, házakat épít, főleg magyaroknak adja el őket. Kis magyar közösség épül ott. Szinte biztos vagyok benne, hogy többen is hasonló okból vetted tőle, mint amit te is írsz. Hogy legyen hova menekülni, ha kell. Tudom, a világ végén van, még Balin is át kell szállni, de cserébe ultra csendes, jó értelembe visszamaradott, szerintem nem zaklatna ott senki. Plusz gyönyörű, és nincs tele turistákkal.
tegnap 14:49
 20/20 anonim ***** válasza:
19.: Ha kitörne a világháború, hirtelen sokan rohamoznák meg ezeket a helyeket. Ha atomháború lenne, az a robbantásoktól távoli területeken is kifejtené a hatását, ezért elmenekülni nem lehetne, csak később és hosszasabb agónia után halnának meg a távoli szigeteken.
tegnap 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!