Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Van itt olyan aki külföldről...

Van itt olyan aki külföldről költözött vissza M.o-ra?

Figyelt kérdés
Úgy érzem nem birom már itt ahol vagyok több okból... mesélnétek?
ma 11:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én nem léptem le, de egy kitűnő osztálytársam igen és visszajött. Az érettségizésünk alatt 2009-ben találta ki az akkori kormány, hogy kötelező nyelvvizsga kell a főiskolai felvételhez. A srác nem tudott főiskolára menni a kitűnő érettségijével, pedig mindenki felvette volna. Közben szakács végzettsége már volt és kiment Angliába, de nem érezte jól magát. Akkor egyáltalán nem volt jobb élet és egyedül érezte magát.
ma 14:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem egy ismerősöm kukásnak ment ki Angliába, először nagyon élvezte, főleg, hogy magyar közösségű társasházban lakott. Aztán négy év után hazajött, azt mondta azért, mert már nagyon elege abból a munkából és nem talált másikat.
ma 14:46
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
Én kovid alatt jöttem haza, nagyon rossz volt itthon újra, mentem is vissza. Szerintem akik kinn voltak azok képtelenek újra hazajönni ha semmi nem köti őket ide. Olyan Magyarországra visszajönni mintha a civilizációból szakadnál ki. Elég lesz nyugdíjasként hazaköltözni, eléldegélni külföldi nyugdíjból.
ma 15:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Szlovákkomáromban élnek rokonaim. Átjárnak a Dunán, ha ahhoz van kedvük. Ha meg nem, akkor mennek fel a Tátrába síelni.

Ilyen helyet keressetek, ami kettő az egyben.

ma 16:52
 15/15 Senior Séf ***** válasza:

50 évesen, puszta brahiból, kalandvágyból indultunk el asszonykámmal. Németországban kötöttünk ki, ott meg tudtuk vetni lábunkat, csak én nem éreztem jól magam. Rám igazak Tompa Mihály sorai; szívet cseréljen az, aki hazát cserél.

Szóval hazaűzött a honvágy, 8 év után hazajöttünk.

ma 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!