Van itt olyan aki külföldről költözött vissza M.o-ra?
Figyelt kérdés
Úgy érzem nem birom már itt ahol vagyok több okból... mesélnétek?ma 11:03
11/15 anonim 

válasza:

Én nem léptem le, de egy kitűnő osztálytársam igen és visszajött. Az érettségizésünk alatt 2009-ben találta ki az akkori kormány, hogy kötelező nyelvvizsga kell a főiskolai felvételhez. A srác nem tudott főiskolára menni a kitűnő érettségijével, pedig mindenki felvette volna. Közben szakács végzettsége már volt és kiment Angliába, de nem érezte jól magát. Akkor egyáltalán nem volt jobb élet és egyedül érezte magát.
12/15 anonim 

válasza:

Nekem egy ismerősöm kukásnak ment ki Angliába, először nagyon élvezte, főleg, hogy magyar közösségű társasházban lakott. Aztán négy év után hazajött, azt mondta azért, mert már nagyon elege abból a munkából és nem talált másikat.
13/15 anonim 

válasza:

Én kovid alatt jöttem haza, nagyon rossz volt itthon újra, mentem is vissza. Szerintem akik kinn voltak azok képtelenek újra hazajönni ha semmi nem köti őket ide. Olyan Magyarországra visszajönni mintha a civilizációból szakadnál ki. Elég lesz nyugdíjasként hazaköltözni, eléldegélni külföldi nyugdíjból.
14/15 anonim 

válasza:

Szlovákkomáromban élnek rokonaim. Átjárnak a Dunán, ha ahhoz van kedvük. Ha meg nem, akkor mennek fel a Tátrába síelni.
Ilyen helyet keressetek, ami kettő az egyben.
15/15 Senior Séf 

válasza:

50 évesen, puszta brahiból, kalandvágyból indultunk el asszonykámmal. Németországban kötöttünk ki, ott meg tudtuk vetni lábunkat, csak én nem éreztem jól magam. Rám igazak Tompa Mihály sorai; szívet cseréljen az, aki hazát cserél.
Szóval hazaűzött a honvágy, 8 év után hazajöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!