Költözött már valaki külföldre babaváró hitellel? Ha igen, akkor kifizette itthon(előtörlesztéssel) vagy törleszti külföldről, esteleg elvesztette a kamattámogatást és ment a pofon az államtól?
"ment a pofon az államtól"
A feltételeket előre lehetett tudni, hogy mik a következmenyek külföldre költözés esetén, nem kell áldozatnak beállítani magukat. A lóvéka az jó volt, aztán meg lelépni, és felháborító, hogy esetleg vissza kell fizetni? Mi is külföldre költözés folyamatában vagyunk, de mi nem vettül fel ezt a sz*rt.
1/1 Ha nem tudsz érdemben hozzászólni, akkor minek is pötyögsz ide? Semmit nem tudsz a háttérről, csak ide okoskodsz! Minek? A "lóvét" már régen vettük fel és be lett forgatva ingatlanba, amit nem tudunk eladni, itt marad az hazádban! Azt nem is értem miből gondolod, hogy nem akarom visszafizetni?
Ha lenne eszed ilyet le sem írnál! Jellemző, hogy pont egy ilyen válasz jött a kérdésre , csak azt nem értem miért akarsz innen elmenni, pedig nagyon ide illenél.
Aha persze, hidd csak, hogy igazad van.
Amúgy meg oda pötyögök, ahova akarok.
1#
"A lóvéka az jó volt, aztán meg lelépni, és felháborító, hogy esetleg vissza kell fizetni?"
Csak egyetérteni tudok veled.
Annyit tennék hozzá,hogy én nagyon haragszok ezekre a "támogatásokra"
és még jobban haragszom azokra akik ezt felelőtlenül felveszik,mintha nem lenne holnap.
És egy pillanatig nem sajnálom azokat akik a CSOK miatt bajba jutottak.
( és nem érdekel,hogy mi a háttere a dolognak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!