Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tudnék csinálni a Feletem...

Mit tudnék csinálni a Feletem lakókkal hogy csend legyen ?

Figyelt kérdés

Panelban kisgyerekesek laknak felettem. Őrjöngenek szaladgálnak visítanak dübörögnek.

A család többi tagja se valami csendes.

febr. 16. 14:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%
ezt az este tízes mítoszt el lehetne felejteni már, napközben sem lehet csendháborítani
febr. 16. 15:57
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Jaj nehogy megzavarják kicsinyke nyugalmadat :DDDDDDDD
febr. 16. 17:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én megértem a kérdezőt. Volt egy albérletem, ahol a szomszéd elmebeteg gyereke időnként úgy felordított hogy azt nem lehetett bírni. A szülőkkel nem lehetett beszélni, szerintük a gyerek beteg, ez van. El is jöttem onnan. De azt jó ötletnek tartom én is, hogy ilyenkor csinálj valami hangosabb zenét, amitől ők fognak menekülni.
febr. 16. 17:56
 14/15 anonim ***** válasza:
18%

Ha ez nappal van, akkor semmit sem tehetsz - különösen, ha csak gyerekek zajonganak (nem munkagépekkel dolgoznak vagy egymást ölik üvöltözve).

Este 10 után elvileg csendnek kell lenni, tehát figyelmeztetni lehet őket, felmenni, rájuk szólni, stb...

De ha nem buliznak, hanem a gyerekük bőg, akkor azt nem fogod tudni leállítani. Feljelenteni nem érdemes. Semmi sem lesz, majd leszoknak róla.

febr. 16. 19:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez van ha panelban laksz
febr. 17. 05:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!