Mit kell ilyenkor csinálni? Csend van, nyugalom, minden
üres.
Figyelt kérdés
Ez egy tök komoly kérdés.
Nyolcadikban, kilencedikben, tizedikben buktam. Egyszer évet is ismételtem. Az idei évem: Nem buktam meg semmiből. Most viccet félretéve kérdezem, mit kell tennem ilyenkor? Úgy elszoktam a teljes szabadságtól, hogy mst meg nem tudok vele mit kezdeni.
Dolgozni elmegyek 16.-tól, de azon kívül tényleg semmit ötletem... Írjak könyvet? Olvassak? Programmozzak? Ezekre rá lehet unni.
Tehát ez az érzés hogy ülök itt tök csöndben a szobámban, senki nem b*sz le hogy megbuktam, senki se kérdezgeti hogy mikor lesz a pótvizsga, nem kérik hogy szerezzem be az anyagot a vizsgára, semmi. Mindenki békén hagy... MI van?
2017. jún. 14. 17:56
2/12 A kérdező kommentje:
Nagyon hülyén hangzik, de komolyan nem tudom mi van most. Ne gúnyoljatok ki kérlek!
2017. jún. 14. 17:57
3/12 anonim válasza:
Vállalj önkéntes melót, akár állatkertben, vagy menhelyen. Nem fogsz unatkozni, és általában jó csapat szokott lenni ezeken a helyeken. Akár barátságokat is köthetsz.
2017. jún. 14. 18:04
4/12 anonim válasza:
Miért nem kezdesz valamit tanulni - mivel ezt szoktad meg az elmúlt években? Pl. lehetne nyelveket, programozást, stb.
Emellett menj minél többet a szabadba, kirándulj, strandolj, biciklizz, vagy olvass el pár könyvet, néhány filmet is megnézhetsz, stb.
Ha többféle dolgot csinálsz felváltva, akkor nem lesz unalmas.
2017. jún. 14. 18:05
5/12 anonim válasza:
Attol még hogy szünet jön, attól meg kehet napi 1-2 órát gyakorolni tanulni, pláne akkor ha ilyen buta vagy, és ennyi felesleges időd van....
2017. jún. 14. 18:22
6/12 A kérdező kommentje:
Hát okos nem vagyok, de intelligens igen. A tanulás minek kell? Hogy az ember mehessen dolgozni. Dolgozni minek kell? Hogy legyen pénze az embernek. A pénz minek kell? Hogy megéljen. DE! Ha találok (már van) jól fizetó munka és hobbi, akkor kérem, minek tanulni?
2017. jún. 14. 18:58
7/12 anonim válasza:
Senkinek sem kell tanulni, igy Neked sem. Az egy lehetőség, mindenki eldönti él e vele.
2017. jún. 14. 19:19
8/12 anonim válasza:
"A tanulás minek kell? Hogy az ember mehessen dolgozni."
Tévedés! Tanulni azért kell, hogy okosabb légy.
2017. jún. 14. 20:02
9/12 anonim válasza:
8. A magyar oktatási rendszer tananyagától senki sem lesz okosabb. Kizárólag a jövendőbeli munka miatt járnak az emberek iskolában 16 felett az emberek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!