Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszédunk a közös kert...

A szomszédunk a közös kert területére temeti az állatait mit lehet lépni?

Figyelt kérdés

Adott egy 3 hazas telek (tarsashazkent van bejegyezve)amibol megvettuk az egyiket

1honap utan megtudtuk a szomszedtol hogy a masik szomszedunk evek ota oda temeti a macskait ezt be is vallotta nekunk hangfelvetel is keszult rola.

Mivel sajnos nem igazan lehet veluk szot erteni hiaba kertuk meg oket nem hiszem hogy abba hagyjak.

A legnagyobb problema hogy 11 macskaval elnek egyutt es gyujtik is oket igy rendszeresen a kozos udvarra temetik. Milyen jogi lepeseket lehetne tenni ez ugyben?

#macska #szomszéd #Kozos telek #Eltemetes
jan. 29. 20:28
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

29es

Neeem nyugi!!

Az olyan agybetegek korul forog a vilag mint te vagy

Pont errol van szo igazabol😂😂

tegnapelőtt 16:08
 32/34 A kérdező kommentje:

30as

Nem akarok viragot ultetni ezt is irtam mar parszor

Peldakent irtam le valaszkent egy kerdesre

Ha megbeszeljuk akkor sem lehet macskat temetni

Mert mas tulajdona papir szerint a telek tehat amit tesz az szabalytalan

Az hogy arad az ALOM☺️☺️(gyengebbek kedveert) szag

es az hogy ket havi rendszeresseggel temeti a macskait mivel mindenhonnan ossze szedi oket

Vagy az hogy a macska pisis butorait a kertbe tarolja fel eve

Vagy hogy 20-30nm en tart 12 macskat akik soha nincsenek kiengedve

Ez mar egy kicsit sok egyben

Ezt valaki megerti es vannak az igenytelenebbek akik ezzel egyutt tudnak elni

Viszont masok vagyunk

En jogi kerdesben kertem a segitseget nem azert hogy arra valaszolgassak hogy viragot akarok e ultetni vagy o eppenseggel mennyire melyre assa azokat a szegeny macskakat

Ugy hogy koszonom szepen azoknak akik segitettek megtalaltuk a megfelelo szervezetet es kozosen a szomszeddal es a kozos kepviselovel felleptunk ez ugyben

Reszemrol a tema itt lezarult

A gyengebbeknek pedig szebb eletet kivanok

tegnapelőtt 16:28
 33/34 anonim ***** válasza:
25%

Ugy legyen, szevasz!

Erdekes hogy amikor doglott macska elasasa a tema, akkor nem lako tulajdona hanem masvalakie, de amikor csak peldakent persze, viragokat akar ultetni, akkor mar az o sajat resze, ugyanugy lakokent.

tegnapelőtt 16:42
 34/34 anonim ***** válasza:
0%

Össze vissza beszél a Kérdező. 🤦🏼‍♀️😀

Elég cudar, pukkadozó természete van, biztosan nem könnyű annak, aki a közelében lakik. Ha valaki másképp vélekedik, akkor egyből kivágja a hisztit és elkezd habzani a szája. Szerintem egész álló nap mást sem csinál, minthogy a szomszédot lesi és a macskáit számolgatja. 🧐👀🕵🏻‍♂️😹🔭

tegnapelőtt 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!