A szomszédunk a közös kert területére temeti az állatait mit lehet lépni?
Adott egy 3 hazas telek (tarsashazkent van bejegyezve)amibol megvettuk az egyiket
1honap utan megtudtuk a szomszedtol hogy a masik szomszedunk evek ota oda temeti a macskait ezt be is vallotta nekunk hangfelvetel is keszult rola.
Mivel sajnos nem igazan lehet veluk szot erteni hiaba kertuk meg oket nem hiszem hogy abba hagyjak.
A legnagyobb problema hogy 11 macskaval elnek egyutt es gyujtik is oket igy rendszeresen a kozos udvarra temetik. Milyen jogi lepeseket lehetne tenni ez ugyben?
20as
Nem szo szerint ertettem hanem peldakent mondtam
Igy nem igazan foglalkoztat milyen a talaj minosege
De koszonom a valaszod😊
A probléma ott kezdődik, hogy ennyi macskája van. Ez nem vall normális meberre. Kell tartani egy közgyűlést, ahol módosítani kell a házirendet, amiben szabályozzátok, hogy maximum hány állat tartható egy lakásban. Ez rengeteg helyen így van, nálunk is benne van, hogy maximum két kistestű, vagy egy nagytestű állat tartható.
Aztán lehet szólni az ántsz-nek, mert ennyi macska amúgy is problémás, akárhogy is tarják.
Hmmm...
Kérdező, eléggé buta vagy- már bocs.
Nekünk sok állatunk volt, és mind a kertben lett eltemetve az évek során. Soha nem volt büdös, vagy dögszag nálunk, a kertünk pedig mindig tele lett ültetve és soha nem került elő egyetlen egy csont sem.
Tudod..nincs olyan négyzetméter ezen a bolygón, amely valamilyen formában ne tartalmazna emberi vagy állati maradványokat.
Merek fogadni, hogy neked erről az egészről fingod sem lenne és nyugodtan telnének a napjaid, ha nem jut a füledbe az információ.
A szomszédot pedig lehet, hogy majd a virágaid zavarják.
24es
Kis csekely ertelmu😊
A buta az aki ugy ir velemenyt hogy elotte hasznalna azt a paranyi agyacskajat
Az hogy ti a sajat (magantulajdonu nem gyozom hangsulyozni hogy ebben a sztoriban az ellekozoje tehat a kozos tulajdonu kert a problema) kertetekbe temetitek a macskatokat azt a kutya nem kerdezte elso sorban es az a ti dolgotok
Mar irtam fentebb is ha olvastad volna gondolom odaig nem jutottal el mar 😅 hogy nem a tetemnek a macska alomnak van szaga
Mellesleg egy kozos terulet szepitese,vagy buncselekmeny elkovetese kozott azert van kulombseg tehat az en viragaim senkit nem zavarnanak de ezt is csak feltetelesen irtam de ezt is mondtam gondolom ezt sem sikerult elolvasni😕
Tehat mielott leirsz valamit javaslom hogy az elozmenyekkel is legyel tisztaba kulomben kettonk kozul nem en leszek aki butanak latszik majd
Puszillak
#27: Ha megbeszéli a többiekkel, akkor nem. A macskaelásást is egyeztetni kellene a többiekkel.
Bár igazából csak azt nem értem, hogy miért nem szabályozzák a társasházban a tartható állatok maximális számát.
Ah a Kérdező átáll a macska alomra.
Hajrá szomszéd! Módszeresen kell kicsinálni az ilyen fontoskodó jött -menteket, akik azt hiszik, hogy körülöttük forog a világ. 🧠🤏🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!