Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit szólnátok hozzá, ha a...

Mit szólnátok hozzá, ha a szomszédotokba 2 helyes meleg srác költözne?

Figyelt kérdés
tegnap 17:54
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Honnan tudnám hogy melegek? Mert ha létszik rajtuk messziről akkor kerülöm őket amennyire csak lehet, ha meg nem látszik rajtuk akkor úgy kezelném mint bármelyik másik embert.
tegnap 17:55
 2/8 tejjelkifili ***** válasza:
31%
Örülnék. Csökkene a fűtés számla.
tegnap 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Semmit, mit kellene szólnom hozzá? Amíg nem feltünö a viselkedésük (értve ez alatt, hogy a magánéletüket nyilvánosan élik), addig nem érdekel, ha igen, akkor szólnék nekik, de ez heteró esetben is így lenne.
tegnap 18:06
 4/8 anonim válasza:
68%
Semmit. Mégis mit számít az, hogy meleg valaki? Nem az én dolgom.
tegnap 18:06
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

Volt ilyen a szomszédomban. Bérlők voltak,kb két évig. Kulturált harmincas pár volt, bemutatkoztak ,köszöntek. Tiszták voltak, takarítottak, nem zajongtak. Nagyon finomakat főztek, mindig jó kajaillat jött ki az ablakukon,éreztem én is.

Sajnáltam,amikor elmentek és egy szörny vénasszony jött a helyükbe.

Mindezt meleg férfiként írom úgy, hogy mit nem adtam volna, ha lett volna ilyen párom,kapcsolatom.És így élhettem volna, szeretetben ! Sajnos a magány a társam...

tegnap 18:16
 6/8 anonim válasza:
84%
Jöjjenek nyugodtan. Tuti jobban örülnék mint a jelenlegi 6 gyerekes buckalakóknak akik állandóan örjöngenek, tüzelik a szemetet,rongyot, csirketollat, gumit és ettől irgalmatlan büdös van.
tegnap 18:27
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Amíg normális szomszédok, nem zajonganak a szükségesnél többet, nem szemetelnek stb, felőlem a Holdról is jöhetnek és kecskeorgiákat is tarthatnak.
tegnap 19:49
 8/8 anonim ***** válasza:
67%
Semmit. Ugyan úgy kezelném mint bárki mást.
tegnap 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!