Bejutni stabilan termelői piacokra Ausztriában mennyire nehéz/könnyű egy már helyi, vagyis odaöltözött ausztriai MAGYAR-nak? (Ámbár jobb esetben sokkal inkább éttermekbe, szállodákba, vendégházakhoz elsősorban.) Stabil jelentése a részletezésben.
Egyrészt arra gondolok, hogy stabilan, azaz _folyamatosan_ veszik a termékeit (megszokták, megkedvelték, megszerették azokat, illetve idővel magát az őstermelőt is, annak ellenére, hogy magyar származású).
Másrészt pedig arra értem a nehézséget, hogy ha valóban jók a termékei, emellett alig permetezettek (ha mégis permetezés szükséges, akkor csak NEEM - tehát természetes - olajjal permetezettek), akkor mennyire nehéz "megszoktatni velük", hogy van egy új őstermelő a saját országukban? Akinek termékeit (zöldségek, gyümölcsök, háztáji kecskesajtok, juhtúró, fürjtojások, stb.) érdemes megvásárolniuk!
Német nyelv minden családtagnak jól megy, Németországban pl. többször voltunk, mindig könnyen megértettük magunkat. Német szinkronos filmek is felirat nélkül mennek nálunk. Így ezzel lesz a legkevesebb probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!