Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Melyik országba költöznél /...

Melyik országba költöznél / költöztél el és miért pont oda?

Figyelt kérdés

Milyen szempontokat érdemes megvizsgálni egy ország kiválasztása előtt? Te hová mennél, költöznél el legszívesebben (hosszútávra, akár életedre) és miért pont oda, neked mik a preferenciák ami mellett így döntenél, vagy már döntöttél is?

Minden jó tanácsot szívesen fogadok. Köszönöm!

dec. 30. 23:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ezzel tisztaban vagyok.

Az a fele nem vilagos, h ha valaki a jobb elet remenyeben indul vilagga, akkor miert megy olyan korulmenyek koze, h peldaul fel kelljen elnie a kezdotoket.

Ha a kerdes kiirojanak a celja az volt, h tajekozodjon, hova erdemes menni, akkor ugy fair, ha tisztaban van a valos korulmenyekkel

jan. 12. 13:57
 22/24 anonim ***** válasza:
#21, Sokmindenen mulik, de ugye külömbség van aközött hogy valaki penzt gyujteni megy ki es elvan egy kis szobában , vagy végleg költözik, akár startbol családdal együtt. Oda nagyobb tőke kell, sajat alberlet, kocsi, akar kettő is, ovoda, iskola, probal minel hamarabb alkalmazkodni es beilleszkedni az adott környezethez.
jan. 13. 11:16
 23/24 anonim ***** válasza:

Igy van, egyetertek...

De jelenleg Irorszagban egy kis szobat is nehez talalni...

Szoval lehet csodaorszag, ha nix hol lakni

jan. 16. 23:16
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Anglia, hangulat, emberek, természet.

Norvégia, hangulat, természet. Esetleg Svájc francia része bár az számomra kicsit steril.

Nem a pénz miatt mennék el, az nem érdrkel annyira, hanem a bunkó pökhendi buta nép miatt. Nem bírom elviselni az embereket az országban. És tudom, hogy egyedülállóan sötétek, mert már többször éltem külföldön.

jan. 29. 07:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!