Üdv mindenkinek! Eger-Miskolc környékén melyik településre érdemes költözni?
Én egyszer voltam Egerbe kirándulni Somogy megyéből nekem teljesen rendben van.
Általában a legtöbb kisváros ugyanúgy van "felszerelve" van: Penny, Lidl, Tesco, kórház (ezek inkább megyeszékhelyen vannak, de jobb mint a semmi), autóbusz pályaudvar, jobb esetben van helyi járat, vasútállomás és autópálya kapcsolat is.
Az ingatlan árakat befolyásolhatja a cigányok száma, ahol több van ott
általában olcsóbb, de lehetnek jobb környékek is a városon belül, amúgy meg már nincs olyan hely ahol ne lennének, így teljesen elkerülni nem lehet ezeket. Egerben szerintem kevesebb van, mint Miskolcon.
Eger közelebb van Budapesthez.
Füzesabonyban nem voltam, de az elhelyezkedése jónak tűnik.
Miskolcon sem voltam, de a rossz híre hozzánk is elér.
Térfigyelő kamera öregasszony van minden faluban, de még városban is, aki a panelablakból kukkol, pletykákat gyárt, alkalomadtán névtelenül feljelent. A Cseboxban Egerben - ami most Felsőváros - mindig ott lógtak az erkélyeken. :D
A szomszédjaid sajnos nem tudod ennyire pontosan megválasztani, legyen kb. normális meg ne tenyésszen patkányokat a fészerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!