Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Üdv mindenkinek! Eger-Misko...

Üdv mindenkinek! Eger-Miskolc környékén melyik településre érdemes költözni?

Figyelt kérdés

dec. 27. 21:49
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki eddig elmondta véleményét! Felsőzsolca, Alsózsolca környékéről tudtok infót mondani?
dec. 30. 23:10
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
Mindkét Zsolca egy putri.
dec. 31. 08:35
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha vannak behatárolt célpontok, érdemes belépni a helyi Facebook csoportokba akár megfigyelőnek, akár az ottaniaktól kérdezni. Itt kis eséllyel van épp ott lakó.
dec. 31. 09:49
 24/29 anonim ***** válasza:
54%
Ózd a legjobb
dec. 31. 20:50
 25/29 anonim ***** válasza:
44%

Én egyszer voltam Egerbe kirándulni Somogy megyéből nekem teljesen rendben van.

Általában a legtöbb kisváros ugyanúgy van "felszerelve" van: Penny, Lidl, Tesco, kórház (ezek inkább megyeszékhelyen vannak, de jobb mint a semmi), autóbusz pályaudvar, jobb esetben van helyi járat, vasútállomás és autópálya kapcsolat is.

Az ingatlan árakat befolyásolhatja a cigányok száma, ahol több van ott

általában olcsóbb, de lehetnek jobb környékek is a városon belül, amúgy meg már nincs olyan hely ahol ne lennének, így teljesen elkerülni nem lehet ezeket. Egerben szerintem kevesebb van, mint Miskolcon.

Eger közelebb van Budapesthez.

Füzesabonyban nem voltam, de az elhelyezkedése jónak tűnik.

Miskolcon sem voltam, de a rossz híre hozzánk is elér.

jan. 2. 12:58
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Egerben a Szala-völgybe ne költözz, oda ingatlant se menj be megnézni.
jan. 2. 17:11
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a Szala Egerben egy cigány telep ezt érdemes tudni igen. Viszont szerintem mindenhol vannak kritikusabb részek. Nem mellesleg némely magyar rosszabbul viselkedik mint egy cigány pl.
jan. 2. 17:40
 28/29 anonim ***** válasza:
87%
Inkább Eger. Rendezettebb is, ráadásul Miskolc környékén a kis vidéki falvakban állandóan kukkolják egymást a szomszédok. Legalább köszönne, vagy intene, de csak az előszoba ablakból pásztázza a szomszéd a terepet, hogy ugyan mikor indul a másik..
jan. 13. 06:03
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Térfigyelő kamera öregasszony van minden faluban, de még városban is, aki a panelablakból kukkol, pletykákat gyárt, alkalomadtán névtelenül feljelent. A Cseboxban Egerben - ami most Felsőváros - mindig ott lógtak az erkélyeken. :D

A szomszédjaid sajnos nem tudod ennyire pontosan megválasztani, legyen kb. normális meg ne tenyésszen patkányokat a fészerben.

jan. 14. 01:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!