Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Üdv mindenkinek! Eger-Misko...

Üdv mindenkinek! Eger-Miskolc környékén melyik településre érdemes költözni?

Figyelt kérdés

dec. 27. 21:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
De ez mind attól függ, mik az igényeid!
dec. 29. 13:19
 12/29 A kérdező kommentje:
Őszintén legszívesebben egy kisebb városban élnék. Egy kb 10-15ezres lakossággal. Nincs szükségem nyüzsgő városi életre, már nem az a lényeg, hogy hova lehet elmenni szórakozni. Van egy 1 éves kisfiam, emiatt fontos, hogy legyen bölcsi-ovi, később egy normális általános iskola.
dec. 29. 13:33
 13/29 anonim ***** válasza:
79%

10

Nyékládháza, Mályi, Szirma, Görömböly - ezek jó helyek.

Mezőkövesden jártam óvodába, 20 km-re lakom onnan: egy szar hely.

Füzesabony egy fokkal jobb és Eger is közelebb van hozzá.

Szihalom, Mezőnyárád, Tard - Szintén jó helyek. Nyárád messzebb van a városoktól, de van vasútállomás, plusz sok busz jár arra.

Tard egy Tibolddaróchoz hasonló falu, a különbség annyi, hogy közelebb van Egerhez.

Szihalom egy Mezőkövesd utáni falu, van vasút, Eger sincs messze. Nem hallottam rosszat róla.

dec. 29. 14:05
 14/29 anonim ***** válasza:
71%

12

Akkor Mályi vagy Nyékládháza lesz a nyerő.

dec. 29. 14:05
 15/29 anonim ***** válasza:
68%

Akkor még az a kérdés, hogy van e lehetőségetek saját autót használni vagy mindenképp buszhoz, vonathoz lennétek kötve.

Úgy gondolom még ha nincs is saját autó, városba akkoris könnyebb minden téren. Meg városba is vannak nyugisabb részek. Falun meg kb semmi lehetőség ami ilyen kisgyerekes program lenne. Ez városba pl Eger van egy csomó ingyenes program is. Vagy csak sétálni egyet ki mentek, több a játszó is.

Szóval én akkoris Egerre szavazok. Füzesabony, Mezőkövesd kilove, oda én se szívesen költöznék.

dec. 29. 16:09
 16/29 anonim ***** válasza:
90%
Gyerekkel Eger jó hely, csak legyen miből megélni. A helyieknek ingyenes a busz, sok gyerekprogram van, van egy csomó jó iskola.
dec. 30. 03:10
 17/29 anonim ***** válasza:
73%
Igen Eger elég dràga.
dec. 30. 09:19
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Eger drága igen, mármint a piac pl de azon kívül a hiper, szuper marketek ugyanannyi áron elérhető mint mindenhol máshol. Illetve vannak ott is boltok, ahol olcsóbban lehet venni termékeket, mint a nagyból.
dec. 30. 14:46
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Egriként úgyis tudni fogod, mit érdemes nagy ívben kerülni, amik turistáknak vannak.
dec. 30. 20:29
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Így van. És szerintem ez nem csak Egerre vonatkozik. Ez ugyanígy van minden más városban. Vannak drágább helyek, de ugyanazt egy másik helyen már olcsóbban tudod meg venni.

Viszont falun akár magadnak is ki termelheted a gyümölcsöt és zöldséget, ha van hozzá kedved. De szerintem akkoris egyszerűbb városban élni, mint falun.

dec. 30. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!