Üdv mindenkinek! Eger-Miskolc környékén melyik településre érdemes költözni?
Én szerettem Egerben lakni, ott nőttem fel, de pénzt én se tudtam keresni. Egyébként elég drága hely, itt található az ország legdrágább piaca ahol nem csak a turista, hanem az egri is veheti a túlárazott almát.
Eger környékén vannak felkapott és szép helyek, pl. Ostoros, ha kisebb településre mennél még kisebb szép hely távol a várostól Bükkszentkereszt.
Miskolcon valószínűleg több a munkalehetőség, ott is vannak szép helyek a környéken, de ha az vonz, hogy minden legyen közel, akkor inkább városba menj. Nem tudjuk, mik a preferenciáid és mivel szeretnél foglalkozni, home office-ban kakaózni bármelyik cuki zsákfaluban lehet, de onnan nehéz átugrani a Lidlbe.
Mezőkövesdre ne gyere! Fideszes putri.
Munka szinte semmi,a Főutca,stadion környéke rendbe tartva,ezektől 50 méterre gaz,szemét patkányok.
Miskolc: van minden, de koszos, cigányos.
Eger: A cigányok helyett maffia van, cserébe nem támadnak meg az utcán. Viszont drága a hely, és kevesebb a lehetőség mint Miskolcon.
Miskolctól keletre-északra: elvétve található néhány normális falu-város, de a települések nagy része egy putri.
Személyes javaslatok: Nyékládháza, Mályi, Bőcs, Hernádnémeti, Hernádkak.
Ezek mind Miskolchoz közeli kisvárosok, falvak amelyekben kevés vagy nincs cigány, és valamennyire fejlődnek is.
Mezőkövesd egyre rosszabb lesz, 20 év múlva semmi nem fogja megkülönböztetni Ózdtól.
És végül egy elfogult tanács: Tibolddaróc.
Csendes, kicsi falu a Bükktől mindössze 5 km-re. A két nagyváros között van, így biztosan sokat kell majd ingáznod mindkét irányba. De cserébe gyönyörű kilátás, csend és nyugalom. A legközelebbi város (Mezőkövesd) 20 km. Élni rossz hely, de cserébe szép a környezet. 3 cigány család van a faluban, abból 2-vel nincs probléma.
Lefogadom oda menne szívesen, ahol normálisan lehet élni. Ahol nincsennek cigányok, drogosok, betörés. Ezek pedig a falvak, ahol valóban nincs semmi. Mondjuk van busz, vonat a legtöbb itt felsorolt faluban, ha nincs kocsija és bejárhat dolgozni úgy Egerbe, Füzesabonyba, Miskolcra.
Város, amit választhatna pl Mezőkövesd, Mezőkeresztes, Füzesabony, Kazincbarcika.
Legalja putris c helyek, főleg Mezőkövesd. 20 évig éltem ott, most szabadultam ki onnan. Annyit mondok hogy oda semmiképpen ne menj! A legalja féreg cigányok lakják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!