Rákospalota milyen környék?
Az első hozzászóló nagyon el van tévedve, 15 éve van lakásom Rákospalotán és az 5-ös busz a házunk előtt tesz le, konkrétan a Rákospalotai Kossuth utcán van a végállomása. 62-es villamos szintén Rákospalotára megy, egészen pontosan a MÁV telepig, nekem onnan 5 perc sétára van a lakásom.
Az első Újpalotára gondolt, Nyírpalota utca és társai, az valóban borzalmas.
Kérdező, sok mindenben függ attól, hogy melyik részére szeretnél költözni, de Rákospalota nem olyan rossz hely. Nekem a Rákos úti lakótelepen van lakásom, nyugis, csendes környék. Édesanyám a Dobó utcában lakik, az talán még jobb, újabb építésű házak vannak arra. A kertvárosi részeken van 1-2 problémás család, de azt leszámítva az sem olyan rossz környék.
Zugló vasútállomásról az 5-ös busz tökéletes választás, én is évekig azzal jártam, illetve a Nyugatiból Istvántelek vasútállomáson lehet leszállni, de itt is kérdés, hogy melyik részén nézelődsz.
A fentebb említett Nyírpalota úti panelrengeteg a 7-es vagy a 133-as busszal közelíthető meg, ezek is megállnak Zugló vasútállomásnál. Ezekben egyedül az a jó, hogy közel van a Pólus Center és az Asia Center, de én semmi pénzért nem laknék arra.
Ha komolyabban tudni szeretnéd, milyen a környék, lépj be facebookoon az Újpalotai csevegő csoportba vagy a Szeretem a XV. kerületet csoportba.
1.vagyok. tényleg. Nem jót írtam, összekevertem. Köszönöm hogy kijavított a második válaszoló.
Elnézést kérdező. Ne vedd figyelembe a válaszom.
Én olyan békésebb putris embereknek látom őket, ahogy elhaladok arrafele.
Ilyen kulturált gettó. :)
"a régi rossz hírét mai napig viselő lakótelep"
Lépj már be a helyi csoportba kérlek! 30-40 éve ott élő emberek írják folyamatosan, hogy az utóbbi években mennyit romlott Újpalota, tele lett csövessel, mindenhova odaf*snak. És nem, nem csak ott olvastam, magam is megtapasztaltam jó pár évig, tavaly költöztünk el onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!