Melyik a legjobb környék az alábbiak közül: Rákospalota, Kispest vagy Pesterzsébet?
Rákospalota kertvárosi része egyáltalán nem gáz! Az nem Újpalota, a lakótelep (ami egyébként szintén nem gáz).
Kispest és Erzsébet kertvárosi részei szintén jók. Lakótelepre max. Kispestre mennék.
Káposztásmegyeren éltem tíztől 24 éves koromig. Ismerem Rákospalotát és Újpalotát is. Jobb mint a híre.
Ex-erzsébeti, később újpesti, jelenleg külföldön élő voltam :-)
Köszönöm mindenkinek, ment a felpontozás! :) Várok még további véleményeket is.
#3: Rákospalota "kertvárosi része" alatt konkrétan Rákospalota-Kertvárost érted, vagy mindegyik kertes részét Palotának? Kossuth utca környékével szemezünk többek között, a jó közlekedésének köszönhetően. Valamint még a Szentmihályi úttól délre fekvő rész is szimpatikusnak tűnik (pl. Dessewffy-, Bercsényi-, Damjanich-, Aulich utca, stb.).
Én gyakran vagyok Pesten és olyankor mindig Palotán tesómnál.
"Régi Palota" az M3 és Újpest között, teljesen oké. Azért errefele is vannak svédek, de szerintem nem a problémás típus.
Újpalotát nagyon nem szeretem, ott sok a "proli" mentalitású ember.
Kispest meg Pesterzsébet nekem nagyon kiesett mindig és szerintem ott több a gond. Jártam arra és a buszon azért voltak többször furcsa emberek...
Régen a mi környékünket "Palotaújfalunak" hívták így megtalálod a térképen majd. Sok a felújítandó ház cserébe olcsóbbak is. De a szomszéd utcában van 200M-ért is elado :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!