Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Melyik a legjobb környék az...

Melyik a legjobb környék az alábbiak közül: Rákospalota, Kispest vagy Pesterzsébet?

Figyelt kérdés
KERTES részekre gondolok, mivel házat vennék, nem lakást. E három városrész jöhet szóba meló és pénztárca miatt egyaránt. Közbiztonság érdekel, illetve hogy mennyire kell tartani az aljanépektől (mennyien vannak, mennyire vészesek, hol nem mernétek elsétálni éjszaka, hol nem vennétek házat, stb.). 19 éves lányom miatt kérdezem, gyakran jár bulizni a belvárosba (jó, a vírus miatt most nem, de azon kívül igen), kora hajnalban jár haza. Melyik a legjobb ezek közül, melyik a legrosszabb? Rangsorolnátok őket? Köszi előre is.

2020. szept. 20. 22:09
A kérdező szavazást indított:
Rákospalotát ajánlom.
Kispestet ajánlom.
Pesterzsébetet ajánlom.
20 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Max. Kispest Wekerle telepe. Teli van nagyarcú emberrel.
2020. szept. 20. 22:11
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Rakospalota egyertelmu, a tobbi cigo putri, getto telep.
2020. szept. 20. 22:16
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

Rákospalota kertvárosi része egyáltalán nem gáz! Az nem Újpalota, a lakótelep (ami egyébként szintén nem gáz).

Kispest és Erzsébet kertvárosi részei szintén jók. Lakótelepre max. Kispestre mennék.

Káposztásmegyeren éltem tíztől 24 éves koromig. Ismerem Rákospalotát és Újpalotát is. Jobb mint a híre.

Ex-erzsébeti, később újpesti, jelenleg külföldön élő voltam :-)

2020. szept. 20. 22:20
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, ment a felpontozás! :) Várok még további véleményeket is.

#3: Rákospalota "kertvárosi része" alatt konkrétan Rákospalota-Kertvárost érted, vagy mindegyik kertes részét Palotának? Kossuth utca környékével szemezünk többek között, a jó közlekedésének köszönhetően. Valamint még a Szentmihályi úttól délre fekvő rész is szimpatikusnak tűnik (pl. Dessewffy-, Bercsényi-, Damjanich-, Aulich utca, stb.).

2020. szept. 20. 22:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A Damjanich utcában, az M3 mellett egy kimondottan gazdag barátom lakik, sok szép ház van a környéken.
2020. szept. 20. 22:32
 6/9 anonim ***** válasza:
69%
Erzsébeten kertvárosi részen iszonyat sok a c.
2020. szept. 21. 08:00
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Erzsébetre megy a Népszínház utcából a 99-es busz, kétszer utaztam rajta, végig féltem, annyira bűnöző arcú-viselkedésű, provokatív alakokkal volt tele.
2020. szept. 21. 08:01
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, úgy néz ki, eddig Rákospalota a befutó. Nekem is ez a legszimpatikusabb egyébként a három közül. Palotán belül melyik szűkebb környékek a "no go zónák"? Csak hogy hol ne keressek házat fölöslegesen...
2020. szept. 21. 12:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Én gyakran vagyok Pesten és olyankor mindig Palotán tesómnál.

"Régi Palota" az M3 és Újpest között, teljesen oké. Azért errefele is vannak svédek, de szerintem nem a problémás típus.

Újpalotát nagyon nem szeretem, ott sok a "proli" mentalitású ember.

Kispest meg Pesterzsébet nekem nagyon kiesett mindig és szerintem ott több a gond. Jártam arra és a buszon azért voltak többször furcsa emberek...

Régen a mi környékünket "Palotaújfalunak" hívták így megtalálod a térképen majd. Sok a felújítandó ház cserébe olcsóbbak is. De a szomszéd utcában van 200M-ért is elado :)

2020. szept. 22. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!