Mi az a berendezés/ eszköz ami könnyebbè vagy kényelmesebbé tette az életed?
Egyetlen ember írta a csatornázást. Annyira alapnak vesszük, pedig akinél nincs, az tudja igazán értékelni, amikor végre kiépítik. Egyrészt sokkal-sokkal drágább állandóan szippantós autót hívni és azt fizetni, másrészt állandóan figyelni kell, mikor telik meg az akna szennyvízzel, harmadrészt valakinek mindig otthon kell lenni, amikor jönnek.
És igen, a klíma. Az ilyen nyarakon, mint ami most is volt, szó szerint életmentő.
Írnám azt is, hogy a keverős csaptelek is remek, mivel pl. Nagy-Britanniában sok helyen még olyan csapok vannak, ahol nem lehet a meleg- és hidegvizet keverni, vagy leég, vagy lefagy a kezed.
Az autó is remek találmány, főleg ha pénzed van rá. Anélkül sokan munkába sem tudnának járni, gyereket iskolába vinni időre, mert nem mindenhol van kiépülve a megfelelő tömegközlekedés.
És még lehetne folytatni....
Olyan jókat írtatok,mégis kicsit elgondolkoztam. Nincs autóm,viszont van mosogatógéoem,air fryerem,kenyérsütő gépem,szárítógépem,de minden csak áll. Sosem használom. Nem tudom miért,de én ilyen maradi vagyok😅
40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!