Hogyan kezelték ma a városban ahol élsz a hóhelyzetet, mennyire vagy elégedett?
Figyelt kérdés
Melyik városban élsz és mivel közlekedtél?nov. 22. 16:26
1/15 anonim válasza:
Cork, Irorszag. 5 evente 1x havazik.
Kb orszagos panik van, de az utak jarhatoak.
2/15 anonim válasza:
Kiegeszites, sokan nem ismerik a teli gumit, igy sok suli mar a tegnap bezart.
3/15 anonim válasza:
Debrecen. Szörnyű, szörnyű, szörnyű, autóval közlekedtem.
4/15 anonim válasza:
Gyál, bicikli. Reggel 7:10-kor az utakon már hó nem volt, csak latyak, abból sem életveszélyesen sok.
5/15 anonim válasza:
Hát... 1,5 centi havat ne nevezzünk már hóhelyzetnek :D
6/15 anonim válasza:
Amúgy semmi extra, 8-kor indultam útnak addigra már simán csak vizesek voltak az utak.
7/15 anonim válasza:
Kelet Mo.
Reggel 6 kor gyorsan rohantunk lefelé hogy lássuk még a havat és megfoghassuk, mivel már 6 kor elkezdte mindenki takaritani.
7 re már csak latyak volt majdnem az egészből. De ez a semmi latyak is elég volt ahhoz hogy balesetek, buszleállások munkahelyi késések legyenek belőle.
Mi lett volna ha tényleg igazi hó esett volna es nem olyan ami már délelőtt elolvad. Megcsak le se volt fagyva, és volt vagy 3 centis vastag.
8/15 anonim válasza:
Hála az égnek én most nem vagyok otthon, itt 29 fok van 😂 De anyám azt mondta, nálunk csak a hegyen havazott, a városban csak havas eső volt, mondjuk dugó bőven volt, meg pár baleset is, de kimondottan hóhelyzet nem volt.
9/15 anonim válasza:
Nyugi hétvégére nálunk is plusz 20 fokokat meg verőfényes napsutest mondanak.
10/15 anonim válasza:
Most derül ki hogy az autósok 40%-a vezetni se tud.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!