Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Igaz lehet (vidéken) hogy a...

Igaz lehet (vidéken) hogy a női kollégiumokban a roma csajok vannak dominánsabb helyzetben, és elnyomják a magyar lányokat?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor hogyan?

A magyar lányok miért hagyják magukat?

Konkrétan a 18-20 éves korosztályra gondolok.

nov. 21. 13:13
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Ja, biztos sok roma lány jár egyetemre és elnyomják a magyarokat.

Ezt a hülyeséget honnan szedted?

nov. 21. 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Kollégiumokban nincsenek romák.
nov. 21. 13:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem egyetem, szakközépnek a technikus része, szűnt meg itt, és 30kmrel arrébb irányították a csajokat. Konkrétan 13-os osztályról van szó.
nov. 21. 13:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Szaksuliban mondjuk el tudom képzelni hogy sok a C.

Gondolom úgy kell elképzelni hogy ők vannak többségben. Ha van is valamilyen elnyomás akkor gondolom megy a bullying mert többen vannak

nov. 21. 13:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Többen nincsennek az biztos, de egy páran vannak.
nov. 21. 13:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Természetesen elnyomják a másikat.
nov. 21. 16:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia, attol fugg mennyire videk. Foleg heves-borsod-nograd ahol vannak.

Legtobbszor csak a szajuk nagy es probalnad rad ilyeszteni olyan dumakkal amivel provokalhatnak. Foleg tobb ember elott, hogy ezzel mar mentalisan eltudjanak nyomni, vagy megtorni.

Amikor a "csicskitas" fazis jon, es mondjak hogy "add ide" vagy "hozd ide", itt mar erdemes eroteljesen fellepni.

Miutan kitapasztaltak a verbalis hatarodat (ha eltudtak jutni ideaig), jonnek a fizikai fenyitesek. Van amikor csak dobalnak, aztan bele hajolnak az arcodba, utana kis pofonok majd verekedes a vege. Itt mar teljesen megleszel torve, innen nagyon nehez olyan pozicioba kerulni hogy ezt a helyzetet megszuntesd. Csak ha elotte olyan szert veszel be ami kepes kiutni az erzeseket a fejedben. Pl egy feles palinka megfelelo lehet, ha ez kihozza beloled a leszaromsagot es bele allsz kemenyen.

Hallgass ram es mennyel el onvedelmet tanulni. Teljesen mindegy milyet, csak erezd milyen az amikor foldhoz vagnak es milyen az amikor teged vagnak foldhoz.

Ha bekerulsz ilyen C typok melle, allj ki mindig magadert es ne felj vissza szolni. Legyel hatarozott es amikor mar tul sok, mennyel oda es csapd foldhoz. Ezzel meghuzod a hatarodat es nem fog kostolgatni.

Rengeteget jartam ennek utana, tobb konyvet olvastam el es szakemberek segitseget kertem ki, mire tudatosan megertettem miert tortenik ez. Hiszen a C typenak van osszesen 2 IQ-ja, biztosan nem tud ilyet kigondolni vagy eltervezni, ezek osztonosen jonnek neki. Az osztonos tamadasokat pedig tudatos tettleteseggel lehet elnyomni, mint amikor a kutyadat viszed el betanittatni. A kutyanak sem fogjak elmagyarazni, hogy mit szabad es mit nem, hanem olyan cselekmenybe kenyszeritik bele ahol automatikus osztonreakcio fog tortenni.

Sok sikert, csak hatarozottan es ne hagyd hogy tul messzire jusson hogy kideritse hol a hatar nalad, folytasd el csirajaban.

nov. 21. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!