Magyar kollegiumokrol általános vélemény?
Figyelt kérdés
Tudom, mindenhol más.. teljesen másik városba megyek semmi ismerős, ra adasul kollégium. Mire számítsak általánosítva?2016. febr. 27. 20:31
1/5 anonim válasza:
magyarul írnak, beszélnek.
gyakorold
2/5 A kérdező kommentje:
Magyar vagyok. Csak az ország másik felébe megyek.
2016. febr. 27. 20:51
3/5 anonim válasza:
Hát nagyon nem lehet általánosítani :/
Ami közös, hogy mégis csak más emberekkel leszel egy szobában, szóval alkalmazkodni kell másokhoz. Ha középiskoláról van szó, akkor kicsit több szabályozás lesz (este X óráig ott kell lenned, szobaellenőrzés stb), ha egyetemi koli akkor igazából úgy jössz-mész ahogy akarsz.
Nekem 2 középiskola és 2 egyetemi kolit volt szerencsém kipróbálni, eléggé másak. Volt nagyon szép, tiszta, volt egy eléggé kétes tisztaságú kényelmetlen ágyakkal. Egyetemi kolinál a kicsit drágábbak jobbak szoktak lenni, tisztábbak, kevesebb emberrel vagy egy szobában. Középiskolainál viszont elég random, mert többnyire egy középiskolának 1 kolesza van és oda kerülsz és lesz amilyen.
4/5 anonim válasza:
Középiskolait akarsz vagy másikat?
5/5 A kérdező kommentje:
közép! Ment a zöld mindenkinek!
2016. febr. 27. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!