Holnap költözök be egy lakóközösségbe, szeretnék a 3 lakótársnak valami ajándékot. Bármi ötlet?
Figyelt kérdés
nov. 20. 19:15
2/7 anonim válasza:
Inkább lassabban nyiss meg bizalmatlanul. Először csak figyelj ki milyen meg hogyan él.
3/7 anonim válasza:
Én vinnék egy nagy tálca sütit, amit én készítettem, nem nyalizásból, figyelmesség, kedvesség a részemről.
Nem is anyagi csőd és nagyra szokták értékelni, pont csak egy kedves gesztus.
4/7 ancsatacsko válasza:
A süti jó ötlet, de ha nincs időd sütni, mert most költözöl és van elég bajod e nélkül is, sztem bármi bolti finomság is kedves gesztus. Ha öregek inkább tea, gyümi, ilyesmi, ha fiatalok mehet a csoki és társai. Biztos jól fog esni a kedves gesztus, és sztem szuper jófej gondolat az első perctől az ilyen fajta közösségépítés.
5/7 anonim válasza:
Elég ha az elején udvariasan bemutatkozol, mint az új szomszéd.
Mindenkinek.
Lássák a gesztust, hogy közösségi inteligenciával rendelkezel a jó közös együttélés irányába.
6/7 Sosetom válasza:
Közösségtől függően süss sütit vagy vigyél 1 tálca sört
7/7 A kérdező kommentje:
Elvittem mindenkit discoba :)
nov. 26. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!