Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ebben a borzalmas, szürke,...

Ebben a borzalmas, szürke, szmogos időben miért égetnek minden nap leveleket a falusiak??

Figyelt kérdés

Ahol lakunk vidéken még sosem égettek ennyit, hatalmas szmog van és már marja az ember torkát, köhögni lehet. Ráadásul naponta égetnek, a kémények okádják a fekete füstöt. Itt aztán nem igaz, hogy de friss a vidéki levegő, nagyobb a bűz, mint egy nagyvárosban! Tegnap 1 napra kisütött a nap, eltűnt a köd, majd akkora füstöt csináltak, hogy nem lehetett látni, ablakot nyitni, égették a diófának a leveleit, és amit tudtak szemetet az udvaron, régi vetemény, paradicsom, paprika szárait, de még nedves volt és füstölt veszettül.

Komolyan ennyire buták az emberek, hogy ezzel magukat is mérgezik? Ez azért alapból is káros, nincs szél hetek óta, áll a levegő!

nov. 16. 21:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Vagy pl nem tudnak vele mit kezdeni. Nekem a szomszéd szinte a telekhatárra ültetett 2 diófát. Mindkettő dől befele az én kertem felé. Az összes falevél nálam landol. Nem fogom bezsákolgatni, inkább összefújom egy helyrebés elégetem.
nov. 18. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!