Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csináljak, ha a szomszédom...

Vincentkee kérdése:

Mit csináljak, ha a szomszédom baromi idegesítő??

Figyelt kérdés

Sziasztok!! Szóval a problémám az lenne, hogy a felső szomszédom rohadt kövér, és felettünk tornázik. És potyog a mennyezet. Már szóltam a párjának, úgy csinált, mintha érdekelné, de amikor lépcsőzött fel, kb ez történt (hallottam, mert még náluk kivolt nyitva az ajtó, akkor ért haza a párja):

-Szivi, ki volt ez?

-Ja semmi, csak a… izé a.. Vini rohadék megint elkezdett rinyálni

Majd visszafordult, látta, hogy még kint vagyok, és felrohant. Már kikúrt idegesítő, és még mindig potyog a mennyezet.

tegnap 18:27
 1/5 Miss Lady válasza:
Kozoskepviselo??
tegnap 18:31
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Már megint ez a kamuzó Vini?
tegnap 18:32
 3/5 Michael The Siren válasza:
Kondibérletet vegyél neki
tegnap 18:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Jaja, majd a fizumat arra fogom költeni, hogy kondibérletet vegyek a szomimnak XDD Kozoskepviselonek akkor majd szolok koszi :)
tegnap 18:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt is javasoltam, hogy menjen ki az udvarra tornázni. Azt mondta h torjon ki a nyakam es leszarta
tegnap 18:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!