Ha valahova elmegyünk vendégségbe mondjuk barátokhoz vagy rokonokhoz meddig illik ott lenni ti hogy szoktátok?
Figyelt kérdés
Én mindig jobban szerettem független helyen találkozni a barátimmal meg mindenki mással mert onnan mindenki akkor megy haza amikor akar de most barátommal sokat járunk így vendégségbe meg hozzánk is jönnek az arany szabályt ismerjük hogy csak oda megyünk ahova meghívást kapunknov. 7. 18:27
11/12 anonim válasza:
Látogatóba csak a párom anyukájához megyek évente néhány alkalommal, több napra. Mint vendéglátó, azt szeretem, ha sötétedés körül azért már elindulnak a vendégek, igen, télen is. Nyolcig, maximum kilencig látom jó szívvel a társaságot, utána már nem ülök ott velük és végzem az esti teendőimet, ebből általában veszik a lapot, hogy ideje indulni.
12/12 anonim válasza:
ma 15:48
Én ezt megértem, tényleg ez is egy válasz De tudod mi a gond? Például mi is, családtagjaim is, barátaink is hál. isten még egészségesek vagyunk és dolgozunk. Munka után elvégezzük, elvégzik az otthoni feladatainkat, és nagyjából sötétedés körül érünk-érnek oda a vendégségbe.Csak nem írhatjuk ki a kapura: lámpaoltás után mindenki menjen haza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!