Erőviszonyoktól függ. Azt tudni kell, hogy egy betörő felkészül arra, hogy erőszak is lehet az akciója során, míg te épp leeresztve lépsz be a nyugodt fészkedbe.
tegnap 22:31
2/9 anonim válasza:
Ilyenkor azt olvastam hogy a legjobb becsöngetni a saját házadba. Ha nem jön ki akkor hívom a rendőrséget. Ha hallom hogy elkezdett kijönni akkor is, és megpróbálom fenttartani valahogy. Ha nem sikerülne időben hívni a rendőröket akkor megpróbálnám megjegyezni hogy hogy néz ki mit visel, hogyan jár, hogyan távozik. Ha pedig elment és nem sikerült időben hívnom a rendőröket akkor nem érek semmihez hogy nehogy valami fontosat elkenjek vagy véletlen meghamisítsak és várom hogy ki érjenek a rendőrök
tegnap 22:31
3/9 anonim válasza:
Semmit, hullafáradtan szoktam hazaérni. Lepihennék, és megvárnám, hogy elmenjen magától. Mondanám neki, hogy siessen már, menjen haza, mert be akarom zárni az ajtót, és le akarnék dőlni pár órára.
tegnap 22:38
4/9 anonim válasza:
Aki a feleségét védte, a betörő feljelentette 8 napon túl gyógyuló sérülés miatt még valami blabla az erőviszonyokról. A betörő meg szépen megúszta, tisztességes embert vették elő.
Most nem találtam meg a kérdést, de hasonló eset történt a városomban is.
tegnap 22:45
5/9 anonim válasza:
Sokkot kapnék.
tegnap 22:51
6/9 anonim válasza:
Megijednek
tegnap 22:52
7/9 anonim válasza:
Elkezdenék ordítani. Aztán amikor megérezném a bordáim között a pengét, akkor rájönnék, hogy ez elég ostoba ötlet volt, de akkor ugye már mindegy.
tegnap 22:55
8/9 anonim válasza:
Olyankor nem biztos ,hogy nyugodtan végig tudod gondolni a helyzetet. Én másfél évig börtönben voltam ilyen miatt. Ott volt a betörő, szilánkosra törtem a csontjait mindennel ami a kezem ügyébe került, a véletlennek köszönhető, hogy nem halt meg. Egyébként nem bántam meg és a jogszolgáltatás szégyene, hogy egyáltalán felelősségre vontak miatta.
ma 00:32
9/9 anonim válasza:
Igaz régi történet de én mindig büszke vagyok ha ezt elmesélhetem.
Dédimamám története:
Amikor 40 éves volt, és ment haza a boltból (ott dolgozott) akkor volt valaki a házában és kutatta át a szekrényt (ahogy ő mondta: kredencet). Dédim pedig egy olyan tipikus régi szódás üveggel hátulról fejbevágta. Innen sajnos nem emlékeszem hogy folytatódik a lényeg annyi hogy valahogy sikerült behárnia a kamrába és áthívta utána a szomszédját :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!