Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha haza érve tetten érnél egy...

Ha haza érve tetten érnél egy betörőt, mit tennél?

Figyelt kérdés

Tételezzük fel hogy mikor haza értsz tetten érsz egy betörőt ahogy éppen kutakodik a házadban. Mit tennél?

Szembe mernél vele szállni úgy hogy nem tudod lehet-e nála fegyver, megpróbálnád visszatartani vagy hagynád menekülni és hívnád a rendőröket?

nov. 4. 22:23
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Erőviszonyoktól függ. Azt tudni kell, hogy egy betörő felkészül arra, hogy erőszak is lehet az akciója során, míg te épp leeresztve lépsz be a nyugodt fészkedbe.
nov. 4. 22:31
 2/27 anonim ***** válasza:
91%
Ilyenkor azt olvastam hogy a legjobb becsöngetni a saját házadba. Ha nem jön ki akkor hívom a rendőrséget. Ha hallom hogy elkezdett kijönni akkor is, és megpróbálom fenttartani valahogy. Ha nem sikerülne időben hívni a rendőröket akkor megpróbálnám megjegyezni hogy hogy néz ki mit visel, hogyan jár, hogyan távozik. Ha pedig elment és nem sikerült időben hívnom a rendőröket akkor nem érek semmihez hogy nehogy valami fontosat elkenjek vagy véletlen meghamisítsak és várom hogy ki érjenek a rendőrök
nov. 4. 22:31
 3/27 anonim ***** válasza:
75%
Semmit, hullafáradtan szoktam hazaérni. Lepihennék, és megvárnám, hogy elmenjen magától. Mondanám neki, hogy siessen már, menjen haza, mert be akarom zárni az ajtót, és le akarnék dőlni pár órára.
nov. 4. 22:38
 4/27 anonim ***** válasza:
48%

Aki a feleségét védte, a betörő feljelentette 8 napon túl gyógyuló sérülés miatt még valami blabla az erőviszonyokról. A betörő meg szépen megúszta, tisztességes embert vették elő.

Most nem találtam meg a kérdést, de hasonló eset történt a városomban is.

nov. 4. 22:45
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Sokkot kapnék.
nov. 4. 22:51
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Megijednek
nov. 4. 22:52
 7/27 anonim ***** válasza:
50%
Elkezdenék ordítani. Aztán amikor megérezném a bordáim között a pengét, akkor rájönnék, hogy ez elég ostoba ötlet volt, de akkor ugye már mindegy.
nov. 4. 22:55
 8/27 anonim ***** válasza:
86%
Olyankor nem biztos ,hogy nyugodtan végig tudod gondolni a helyzetet. Én másfél évig börtönben voltam ilyen miatt. Ott volt a betörő, szilánkosra törtem a csontjait mindennel ami a kezem ügyébe került, a véletlennek köszönhető, hogy nem halt meg. Egyébként nem bántam meg és a jogszolgáltatás szégyene, hogy egyáltalán felelősségre vontak miatta.
nov. 5. 00:32
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Igaz régi történet de én mindig büszke vagyok ha ezt elmesélhetem.

Dédimamám története:

Amikor 40 éves volt, és ment haza a boltból (ott dolgozott) akkor volt valaki a házában és kutatta át a szekrényt (ahogy ő mondta: kredencet). Dédim pedig egy olyan tipikus régi szódás üveggel hátulról fejbevágta. Innen sajnos nem emlékeszem hogy folytatódik a lényeg annyi hogy valahogy sikerült behárnia a kamrába és áthívta utána a szomszédját :)

nov. 5. 05:27
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

#4:

Persze, a betörő feljelentést tett, őt meg még magánlaksértésért se vették elő, mi? Máshova írjad már a babos-habos meséidet. 😂

nov. 5. 05:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!