Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hollandia milyen hely?

Hollandia milyen hely?

Figyelt kérdés

nov. 3. 10:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
Hajós nemzet, emiatt nincsenek függönyök a lakásokban. Viszont ha bebámulsz rendőrt hívnak rád. Tudok németül, angolul, de a holland nyelvet képtelen voltam megtanulni. Kerékpárútra véletlenül se lépj, de ha rossz helyen kerékpározol akkor is azonnal szólnak. Egyenes, korrekt nép, nekem ez nagyon tetszett. Egy példa, ahol laktam ott vasárnap tilos volt a szelektívbe szemetet rakni, én ezt nem tudtam és azonnal jöttek szólni az ott lakók hogy tilos. Valaki ezen megsértődött volna.
nov. 4. 07:33
 12/18 anonim ***** válasza:
34%

"Viszont ha bebámulsz rendőrt hívnak rád"

Hát ez baromság. Amikor ide költöztem, folyamatosan bámultam be mindenhol, senkit nem zavart. A többség integetett, a maradék csak mosolygott.

A szemetes állítást se hiszem el, akkor mész a kontenerhez, amikor akarsz.

nov. 4. 07:59
 13/18 anonim ***** válasza:
63%

"Amikor ide költöztem, folyamatosan bámultam be mindenhol"

Gratulálok...

nov. 4. 10:22
 14/18 anonim ***** válasza:
72%

1e

Köszi. Így lett a fél falu a barátom. Xar, mi?

nov. 4. 11:07
 15/18 anonim ***** válasza:
72%
Füves.
nov. 7. 15:28
 16/18 anonim ***** válasza:
22%
Olyan mint 85 éve Berlin a kristályéjszakán..
nov. 9. 22:09
 17/18 anonim ***** válasza:
80%

"Hajós nemzet, emiatt nincsenek függönyök a lakásokban."

Mi az összefüggés ebben? Köszi!

nov. 9. 22:31
 18/18 anonim ***** válasza:
87%
Én jártam Hollandiában kb25éve+most nyáron is.25éve leginkább a coffeshopok és a bulizás vonzott.Nagyon csóró voltam,de mindig v hol aludnom,és kaját is mindig tudtam szerezni,szóval nagyon kalandos út v.Az idei nyugisabb v,de azért tetszett,bár a bringások tényleg életveszélyesek:nekik van elsőbbségük,jó esetben csilingelnek,de krvra kell figyelni!Még most is fura v,h nincs függöny az ablakokon,engem nagyon zavarna,h bebámulnak,mert a kíváncsiságot elég nehéz legyőzni,mert engem tökre érdekelt,milyenek belül ezek a pecók.Én is voltam tipikus hollnad lakásba,amik rohadt keskenyek,és alul,felül v egy egy szoba+tusoló és klotyó-nekem nem jött be,klausztrofóbiásoknak meg végképp nem ajánlom.Mázlink v,mert egész jó időt fogtunk ki most augusztusban.Hangulatosak a városok,lazák az emberek,szóval összességében nekm bejött,egyik kedvenc helyem.
nov. 18. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!