11/14 anonim válasza:
Hajós nemzet, emiatt nincsenek függönyök a lakásokban. Viszont ha bebámulsz rendőrt hívnak rád. Tudok németül, angolul, de a holland nyelvet képtelen voltam megtanulni. Kerékpárútra véletlenül se lépj, de ha rossz helyen kerékpározol akkor is azonnal szólnak. Egyenes, korrekt nép, nekem ez nagyon tetszett. Egy példa, ahol laktam ott vasárnap tilos volt a szelektívbe szemetet rakni, én ezt nem tudtam és azonnal jöttek szólni az ott lakók hogy tilos. Valaki ezen megsértődött volna.
12/14 anonim válasza:
"Viszont ha bebámulsz rendőrt hívnak rád"
Hát ez baromság. Amikor ide költöztem, folyamatosan bámultam be mindenhol, senkit nem zavart. A többség integetett, a maradék csak mosolygott.
A szemetes állítást se hiszem el, akkor mész a kontenerhez, amikor akarsz.
13/14 anonim válasza:
"Amikor ide költöztem, folyamatosan bámultam be mindenhol"
Gratulálok...
14/14 anonim válasza:
1e
Köszi. Így lett a fél falu a barátom. Xar, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!