Inkább német (Németország, Ausztria, Svájc) vagy holland (Hollandia, Belgium flamand része) nyelvű területen élnél és miért?
Figyelt kérdés
Most tekintsünk el attól, hogy beszélsz-e jelenleg németül/hollandul. Tegyük fel, hogy igen.máj. 31. 22:57
1/7 anonim válasza:
Ausztria. Itt is élek, de a városom fél órányira van.
2/7 anonim válasza:
Inkább német, de földrajzi okokból főleg, nagyon vonzó az Alpok, az meg ugye mindhárom német nyelvű országot érinti.
3/7 anonim válasza:
Mindhárom német nyelvterületen éltem dolgoztam és dolgozok most is..Igen élnék flamand területeken is szivesen nagyon..De én egy igazi vándor felfedező vagyok..
4/7 anonim válasza:
Én Németországban élek, de szeretnék Ausztriába költözni. Túl távol vagyok.
7/7 anonim válasza:
Hollandiában élnék, a többiben éltem már...Svájc és német a kedvenc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!