Miért érdekli a postást falun, hogy mit rendeltem?
Figyelt kérdés
Egy webáruházból rendültem magamnak termékeket, mert itt falun nem kapni. Apróságok voltak, a postás házhoz hozta. Anyám ment ki átvenni, mert mindig ő szokott kimenni a postáshoz és a postás is az ő nevét szokta mindig kajabálni.
Oszt' ablakon keresztül hallom, hogy azzal abuzálja anyámat mit rendültem.
Egy vad idegent miért érdekli mit veszek magamnak az internetről? Csak látomásból ismerjük egymást a vénlánnyal.
Nálunk is ilyen a postás, pedig nem is falu, nem is ismerem, nem is öreg. Szerencsére rohadt ritkán szorulunk rá, hogy posta hozzon bármit is, de akkor rögtön pofázik, hogy na mi az...
nov. 1. 12:31
3/11 anonim válasza:
Valóazínűleg bármiféle rosszindulat vagy kötekedés nélkül small talkot szeretett volna. Bár ezt a barlanglakók nem érthetik (tudom, tudom, jöhet a lepontozás).
nov. 1. 12:51
4/11 anonim válasza:
nem zárt be nálatok a posta?
nov. 1. 14:49
5/11 anonim válasza:
Szerintem csak beszélgetni próbált, mi mást tudna kérdezni egy postás?
nov. 1. 15:01
6/11 anonim válasza:
Ha neked látomásod van a postással, nem csoda, hogy rendülsz megfele.
nov. 1. 15:09
7/11 anonim válasza:
Biztos valami szexjátekot remélt,hogy legyen miről pletykálni.
nov. 1. 17:28
8/11 Metionin válasza:
Mert jobban belelátnak mások életébe és többet is mesélnek egymásnak ilyen helyeken. Nálunk is (5000 fő, kisváros) ahol felnőttem, simán kikérdeznek a kasszánál, hogy mit miért vettél vagy mi van a csomagban, én egyszer raktam be pénzt a számlámra ott és egyből kérdezte az ügyintéző, hogy honnan van a pénz. Utána meg anyámnak mondogatták a boltban, hogy milyen városi bunkó lettem, mert xy-nak a bankban azt mondtam, hogy ne haragudjon de mégis mi köze van hozzá, hogy honnan van a pénzem. De amúgy elég sokan elmondják ezeket a dolgokat ilyen látásból ismerős emberkének, olyat is, ami tényleg bizalmas.
nov. 1. 19:57
9/11 A kérdező kommentje:
#4: Nem. Miért kellett volna? Nálunk faszán működik a posta. Épp fel is újítják, hogy gyógyszertárat tudjanak nyitni mellé.
#5: Elég sok minden másról is tudna beszélgetni. Ne más csomagjának tartalma felől kíváncsiskodjon.
nov. 5. 07:25
10/11 anonim válasza:
Kis közösségekben az emberek indiszkrétek. Mentem haza, találkoztam egy nénivel séta közben, dicsekedett vele, hogy mennyit keres a fia az ilyen meg olyan cégnél - aztán rákérdezett, hogy én vajon mennyit keresek...xD
Mondtam, hogy köszönöm a kérdést, elégedett vagyok a fizetésemmel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!