Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért érdekli a postást...

Miért érdekli a postást falun, hogy mit rendeltem?

Figyelt kérdés

Egy webáruházból rendültem magamnak termékeket, mert itt falun nem kapni. Apróságok voltak, a postás házhoz hozta. Anyám ment ki átvenni, mert mindig ő szokott kimenni a postáshoz és a postás is az ő nevét szokta mindig kajabálni.

Oszt' ablakon keresztül hallom, hogy azzal abuzálja anyámat mit rendültem.

Egy vad idegent miért érdekli mit veszek magamnak az internetről? Csak látomásból ismerjük egymást a vénlánnyal.

ma 12:13
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Mert nincs élete.
ma 12:27
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk is ilyen a postás, pedig nem is falu, nem is ismerem, nem is öreg. Szerencsére rohadt ritkán szorulunk rá, hogy posta hozzon bármit is, de akkor rögtön pofázik, hogy na mi az...
ma 12:31
 3/6 anonim ***** válasza:
30%
Valóazínűleg bármiféle rosszindulat vagy kötekedés nélkül small talkot szeretett volna. Bár ezt a barlanglakók nem érthetik (tudom, tudom, jöhet a lepontozás).
ma 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:
nem zárt be nálatok a posta?
ma 14:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak beszélgetni próbált, mi mást tudna kérdezni egy postás?
ma 15:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha neked látomásod van a postással, nem csoda, hogy rendülsz megfele.
ma 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!