Ki lophatta el vajon az ugyanolyan cipőt ismét, amit előző eltűnés után rendeltem újra?
Tavasszal eltűnt egy cipőm. Gondoltam, hogy ellopták, mert nem vagyok trehány. Itt mindenkinek az ajtó előtt van a cipője és van, akinek milliónyi van odazsúfolva, mégse tűnt el soha semmi. Ez Ausztria, itt nem szoktak lopni.
Amit rendeltem újra, tegnapelőtt még rajtam volt és mára eltűnt. Vettem volna fel, de sehol semmi. Szinte ugyanaz ,mint a másik volt. Ki lop el újra ugyanolyan cipőt vajon? A DPD futár a feleségének vagy a szomszédok vagy a látogatói? De ki nézi ki, hogy vett egy ugyanilyet s akkor lopjuk el mégegyszer? Másnak miért nem tűnt el soha semmi? 9 lakásban laknnak itt. A helyiek nem hiszem, hogy lopnak, de van külföldi is. Egyikre se jó szerintem, mert a nőkre kicsi, gyerekre nagy, de mégis akkor ki..
ma 18:58: "Ez Ausztria, itt nem szoktak lopni."Nos: pár hónapja futóversenyen voltunk a párommal, éjjel a szálloda parkolójából az autó hátuljáról mindkettőnk keményen lezárt biciklijét ellopták.
Tudom a válaszodat: Biztosan Magyarok voltak.
Mert neki nem olyan menő a cipője, vagy másik méret, vagy olyan sokáig nem szokta kinnhagyni, max 20 másodpercre, éjszakára meg beviszi.
Vagy pont azok között van a lopós,aki a sajátjait is kinnhagyja,
ő/más cipői amit kinnhagynak,régi/olcsó, azér meri kinnhagyni "hadd vigyék"-alapon, tied új.
Hát aki olyan hülye, hogy kint hagyja...
De ha ugyan arról a helyről hasonló cipő akkor igen, esetleg lehetett a futár is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!