Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ki lophatta el vajon az...

Ki lophatta el vajon az ugyanolyan cipőt ismét, amit előző eltűnés után rendeltem újra?

Figyelt kérdés

Tavasszal eltűnt egy cipőm. Gondoltam, hogy ellopták, mert nem vagyok trehány. Itt mindenkinek az ajtó előtt van a cipője és van, akinek milliónyi van odazsúfolva, mégse tűnt el soha semmi. Ez Ausztria, itt nem szoktak lopni.

Amit rendeltem újra, tegnapelőtt még rajtam volt és mára eltűnt. Vettem volna fel, de sehol semmi. Szinte ugyanaz ,mint a másik volt. Ki lop el újra ugyanolyan cipőt vajon? A DPD futár a feleségének vagy a szomszédok vagy a látogatói? De ki nézi ki, hogy vett egy ugyanilyet s akkor lopjuk el mégegyszer? Másnak miért nem tűnt el soha semmi? 9 lakásban laknnak itt. A helyiek nem hiszem, hogy lopnak, de van külföldi is. Egyikre se jó szerintem, mert a nőkre kicsi, gyerekre nagy, de mégis akkor ki..

tegnap 18:58
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
Tedd ki továbbra is az ajtó elé, max kutya lehugyozza szétrágja .
tegnap 19:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

ma 18:58: "Ez Ausztria, itt nem szoktak lopni."Nos: pár hónapja futóversenyen voltunk a párommal, éjjel a szálloda parkolójából az autó hátuljáról mindkettőnk keményen lezárt biciklijét ellopták.

Tudom a válaszodat: Biztosan Magyarok voltak.

tegnap 19:28
 3/10 A kérdező kommentje:
Egy magyar lakik itt, ő biztosan nem lop. De kinek van annyi esze , hogy 2x lop valakitől és szinte ugyanazt?
tegnap 19:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugye milyen furcsa? Akkor bizony maradt az osztrák.🤔
tegnap 19:41
 5/10 A kérdező kommentje:
Lakik más külföldi is itt, nem csak magyar.. De aki 10 éve itt él itteni , annak miért nem tűnt el még semmije? Vagy akinek rengeteg cipője kint van..
tegnap 19:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Mert neki nem olyan menő a cipője, vagy másik méret, vagy olyan sokáig nem szokta kinnhagyni, max 20 másodpercre, éjszakára meg beviszi.

Vagy pont azok között van a lopós,aki a sajátjait is kinnhagyja,

ő/más cipői amit kinnhagynak,régi/olcsó, azér meri kinnhagyni "hadd vigyék"-alapon, tied új.

tegnap 20:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem inkabb rosszindulatbol tunt el?Nincs konfliktusod senkivel?
tegnap 20:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát aki olyan hülye, hogy kint hagyja...

De ha ugyan arról a helyről hasonló cipő akkor igen, esetleg lehetett a futár is.

tegnap 21:15
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla, de már erre is gondoltam.
tegnap 21:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Másnak is kint van és még engem nézett az egyik szomszéd hülyének szerintem, hogy eltűnt, mert amióta ők itt vannak, nem volt ilyen eset.
tegnap 21:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!