Ki lophatta el vajon az ugyanolyan cipőt ismét, amit előző eltűnés után rendeltem újra?
Figyelt kérdés
Tavasszal eltűnt egy cipőm. Gondoltam, hogy ellopták, mert nem vagyok trehány. Itt mindenkinek az ajtó előtt van a cipője és van, akinek milliónyi van odazsúfolva, mégse tűnt el soha semmi. Ez Ausztria, itt nem szoktak lopni.
Amit rendeltem újra, tegnapelőtt még rajtam volt és mára eltűnt. Vettem volna fel, de sehol semmi. Szinte ugyanaz ,mint a másik volt. Ki lop el újra ugyanolyan cipőt vajon? A DPD futár a feleségének vagy a szomszédok vagy a látogatói? De ki nézi ki, hogy vett egy ugyanilyet s akkor lopjuk el mégegyszer? Másnak miért nem tűnt el soha semmi? 9 lakásban laknnak itt. A helyiek nem hiszem, hogy lopnak, de van külföldi is. Egyikre se jó szerintem, mert a nőkre kicsi, gyerekre nagy, de mégis akkor ki..
okt. 31. 18:58
11/13 anonim válasza:
Szerintem meg ne hagyd kint az ajtó előtt a cipőidet. Nem is értem ezt a szokást, ha annyira nem akarsz a lakásban cipőt látni, tedd ki az erkélyre. Egyébként az osztrákok is lopnak, csak nem olyan feltűnően, mint a posztkommunista országokból származó külföldiek.
13/13 A kérdező kommentje:
Kamera pár napon belül ideér és teszek ki csali cipőt.
nov. 7. 23:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!