Hogy lehet kibírni az állandó fúrást?
A költözéssel annyi a gond, hogy az anyagiak eléggé komoly korlátokat szabnak sok ember esetében.
Előbb-utóbb megszokja az ember.
Nekem is van egy szomszédom, akinek életküldetése, hogy maximum két hetente felújít valamit, - egyetlen egy ember simán felépítette volna már vályogból is az Eiffel-tornyot a szomszéd telekre, amióta vergődik a szerencsétlen.
Nekem nem azzal van a problémám, hogy valaki igényes a környezetére és megnyugvást szeretne az otthonától kapni, - ennek része, hogy időközönként felújít valami, ami 2-3 nap pár hónapos szünetekkel, - de ez a nyomoronc 15 percet képtelen nyugton megülni a s@ggén és csak úgy érzi magát kiteljesedve, ha mások nyugalmát teszi tönkre. Ez tölti el megelégedéssel.
Bosszankodtam éveken keresztül, - mást nem lehetett tenni, mert ez egy olyan ember, akiről lepereg mindenféle kommunikáció, teljesen felesleges energiapazarlás esetében kísérleteket tenni bármilyen szintű probléma megbeszélésére, kategorikusan sz@rik mindenkire és mindenre, - aztán a napokban azon kaptam magam, hogy különösebb gond nélkül kialudtam magam a kopácsolása közben. Már nem üti át az ingerküszöbömet a megállás nélküli csörömpölés, ha arról van szó. Eljön majd az én időm is egyszer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!