Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogy lehet kibírni az állandó...

Hogy lehet kibírni az állandó fúrást?

Figyelt kérdés
Nagyjából egy éve költöztem társas házba, de egyszerűen itt valamiért szinte minden nap fúr valaki. És kérdem én, akik hosszabb ideje laknak panelban stb, hogy bírjátok ezt hogy nem lehet gyakorlatilag egy filmet végig nézni, mert állandóan fúr valaki az épületben?
okt. 28. 11:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem munkahelyen megy ez, lényegében évek óta nonstop ütvefúrás van. Zajszűrős füles segít, ha ki kell vennem akkor szenvedek.
okt. 28. 11:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Csak az elköltözés a megoldás. Most még azt hiszed, hogy ez a hozzászólás nem hasznos. És örülni fogsz, amikor arra biztatnak, hogy kezdeményezd a házirend módosítását. Meg hogy vásárolj narancssárga szivacsos 3M füldugót. Stb. De majd rájössz, hogy a füldugó gyakori használata növeli a zajérzékenységedet egy idő után. És hogy a házirendet betarttatni is nehéz lenne, nemhogy módosíttatni. Csak a költözés a megoldás. De mire ezt felismered, valószínűleg már ráunsz az idegeskedésre, megszokod a zajt, rendesen kipihened magad amikor épp csend van stb. Kíváncsi vagyok, te hogyan kezeled majd a helyzetet. Minden jót!
okt. 28. 13:08
 3/3 anonim ***** válasza:

A költözéssel annyi a gond, hogy az anyagiak eléggé komoly korlátokat szabnak sok ember esetében.

Előbb-utóbb megszokja az ember.

Nekem is van egy szomszédom, akinek életküldetése, hogy maximum két hetente felújít valamit, - egyetlen egy ember simán felépítette volna már vályogból is az Eiffel-tornyot a szomszéd telekre, amióta vergődik a szerencsétlen.

Nekem nem azzal van a problémám, hogy valaki igényes a környezetére és megnyugvást szeretne az otthonától kapni, - ennek része, hogy időközönként felújít valami, ami 2-3 nap pár hónapos szünetekkel, - de ez a nyomoronc 15 percet képtelen nyugton megülni a s@ggén és csak úgy érzi magát kiteljesedve, ha mások nyugalmát teszi tönkre. Ez tölti el megelégedéssel.

Bosszankodtam éveken keresztül, - mást nem lehetett tenni, mert ez egy olyan ember, akiről lepereg mindenféle kommunikáció, teljesen felesleges energiapazarlás esetében kísérleteket tenni bármilyen szintű probléma megbeszélésére, kategorikusan sz@rik mindenkire és mindenre, - aztán a napokban azon kaptam magam, hogy különösebb gond nélkül kialudtam magam a kopácsolása közben. Már nem üti át az ingerküszöbömet a megállás nélküli csörömpölés, ha arról van szó. Eljön majd az én időm is egyszer.

okt. 28. 22:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!