Hogy lehet az, hogy Érden egy csomó belterületi utca nincs leaszfaltozva?
Figyelt kérdés
okt. 25. 11:07
4/8 anonim válasza:
Elsősorban a fejesek lakórészeit nyaralót újítják fejlesztik és a fő részeket . Ahol lepukkantabbak a részek oda minek alapon , ahol fenyves nyugodt nem forgalmas azt rész elkerüli a forgalom . Jobb murvás utcában élni mert lassít , nincs állandó száguldozás zaj sem okádja a hőt tavasztól nyárig .
5/8 anonim válasza:
Mert volt egy időszak, amikor a kormánypárti polgi kezei alatt szivattyúzták ki a pénzt a városból, és nem követték le a népességrobbanást infrastruktúrában.
Különben a csomó már túlzás. Az elmúlt pár évben rengeteg utcát aszfaltoztak le.
Én személy szerint nem laknék murvás utcában, csak a gond van vele, ezért sem volt könnyű megfelelő telket találni Érden
6/8 anonim válasza:
Pontozhattok le, attól még 1 cigánytelep marad Érd...
7/8 anonim válasza:
#6: attól még nem lesz az, hogy többször írod le...
8/8 anonim válasza:
Nem értem ezen mit nem lehet érteni. Én Érden nőttem fel, 10-20 éve egy totál fejletlen, falusi szinten lévő kisváros volt. Most meg nincs már pénze az embereknek Bp-en élni, ezért özönlenek ki oda a társasházakba amik gomba módjára szaporodnak. Aztán csodalkoznak, hogy jé, földút van, meg jé, a szomszédban büdösek a tyúkok. Aztán jön majd, hogy néha nincs víz, mert a csatornahálózat nem bírja azt az ember tömeget, nincs elég bölcsőde-óvoda-iskola, nincs elég parkolóhely a vonatállomáson, stb. Érd nem New York, attól még hogy az utóbbi időben rengetegen mennek ki ugyanúgy egy porfészek maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!