Mit tehetünk az olyan szomszéd ellen aki szinte minden éjszaka bömbölteti a zenét és egy csomó vadidegent hív a bulijába és már szinte élhetetlen a társasház tőlük?
Ha rendőrség módszeres és rendszeres kihívása nem vezetne eredményre, akkor ne hagyd pihenni! -Lehet, hogy kifogtad a néhai szomszédomat!... :D
Én szóltam - visszafogott vehemenciával, de határozottan - ennek a csimpánznak, hogy "nem a dühöngőben van (éjjel)", - be kellene fejezni az éjjel háromkor rancsúrozást! Nem tetszett neki és próbált lepattintani, - motyogva elbattyogott ezen a számára nem túl kellemes napon! Aztán amikor megelégeltem ténylegesen a "bulit", akkor nagy gonddal kivártam, hogy körülbelül mikor pihenheti éppen a semmittevés fáradalmait - mivel munkát még fényképről sem látott, de nonstop karddal lehetett vágni a zárt lépcsőházban a füves cigi füstjét - és egészen véletlenül becsapódott előre nem látható okból a védőrács a folyosón. Gondolom, időközönként ment egy-két betyárkörte a gatyóba az ébredés módjának következményeként, de a lényeg, hogy nem tudta kipihenni magát a fickó, - gyakorlatilag hadra foghatatlan volt mindig, mire eljött az aktuális buli ideje. Nagyjából három hónap kellett ahhoz, hogy elköltözzön a pozitív példát mutatni képtelen, szélhámos idióta, egoista anyjával együtt.
Villanyórája lekapcs.
Vagy szétver.
Nyomás alá kell helyezni. Rendőrség kihívása mindig, napi öt átcsöngetés és felháborodott ordítozás, lakóközösségi közös fellépés, feljelentés, perfenyegetés, kutyasz@ar a lábtörlőjére stb.
Minden, ami eszedbe jut, mindig, amikor túltolják a bulit. Előbb-utóbb öszeomlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!