Magyarország ennyire leépült volna?
Veszprém megye több pontján is hasonlókat tapasztalok.
Sok a hajléktalan, akik egyre gátlástalanabbul szólítanak le gyalogosokat, kezdenek el követni és követelőzni, mindezt elég gyakran agresszív stílusban. Sokan frusztráltan, idegesen ülnek autóba, ami elég szépen visszaköszön a közlekedésben; sokan előszeretettel fekszenek rá a dudára mindenért, nem adják meg az elsőbbséget, mennek át sorra a piros lámpákon, büntetőfékeznek, kivágnak mások elé, meg ilyenek.
A morál is erős zuhanórepülésben van, és totális káosz van szinte mindenhol. Az utóbbi hónapokban, bármibe fogtam bele, egyszerűen semmi nem ment gördülékenyen, mindig volt benne egy felesleges plusz csavar: tanfolyamon voltam, ahol rajtam kívül mindenkinek elküldték az online anyagokat előzetesen. Kollégiumban elfelejtettek egy dokumentumot aláíratni velem, amit majd összevissza küldöztek házon belül, és engem is. Egyetemre jelentkezésnél elkeverték az általam beküldött dokumentumokat és pótolhattam őket. És még sorolhatnám sajnos egy darabig. De másoktól is hasonlókat hallok, csak pepitában.
Akármelyik megyeszékhely, vagy város buszpályaudvarán, vagy vasútállomásán jártam, mindig elkapott a balkáni érzés, tele lejmoló cigánnyal, hajléktalannal, kosz, cigicsikkek, alvó csövesek, idióta ordítozó tinik.
Más is érzett már ilyent?
Székesfehérvár, Győr ilyen, az biztos.
Pl. én fejér megyében élek. Egyik nap voltam Berettyóújfalu mellett kocsival, ez oda 360 km.
A 360 km útból kb. 70 km volt kíváló minőségű út, a többi a szokásos magyar irtózatos állapotban lévő út. És nem falvak, tanyák között kacskaringóztam. Oda és vissza más útvonalon mentem.
7-es út katasztrófa, Üllői út végig silány, 4-es főút Ceglédnél olyan, mint a hold felszíne.
Hazafelé 52-es főút, kb. földút minőség.
Na, ez a mai Magyarország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!