Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Magyarország ennyire leépült...

Magyarország ennyire leépült volna?

Figyelt kérdés
Nagyon sok hajléktalan és lezüllött ember kering, Pest megyében legalábbis rengeteg van, nem tudom az ország többi felén is ennyi lenne-e, ti hogyan tapasztaljátok?

okt. 11. 13:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
30%
Nem Magyarország épült le, hanem az adott emberek.
okt. 11. 13:39
 2/18 anonim ***** válasza:
80%

Eléggé leépült az ország. Az Unió legkevesebb fizetése, legrosszabb eü ellátása mellé nyugati színvonalú drágaság és majdnem hogy világrekorder áfa és infláció társul.

Ez van, ha az ember egy dilettáns, skizó cigányra bízza a teljhatalmat

okt. 11. 13:44
 3/18 anonim ***** válasza:
28%
Menj ki Franciaországba, nézz körül ott. Vagy Angliába.
okt. 11. 14:01
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak Pest megyében. Itt Kecskeméten is borzalmas helyzet.
okt. 11. 14:18
 5/18 A kérdező kommentje:
[link] Mondjuk Ausztria tesz is ellene, itt a kormány ha tett volna valamit nem lenne ennyi....
okt. 11. 14:19
 6/18 A kérdező kommentje:
okt. 11. 14:20
 7/18 anonim ***** válasza:
39%

Sajnos igen. A zemberek követik a politikusok példáit, csak kicsiben, ha már ez sem megy, akkor marad a hajléktalanság.

Hiába is van rengeteg AA-csoport és társai, sokak szerint "jobb" a kannás. Olyan, mintha ennek a társadalomnak már mindegy lenne.

Rengeteg embernél nincs felelősségvállalás, vagy ha van is, akkor az élet nem minden területén, hanem mondjuk csak a közlekedésben, de a munkájában már nincs.

Káosz van itt 1000-el.

okt. 11. 14:43
 8/18 anonim ***** válasza:
61%
Üdv. a való világban. Igen, szegényedik el a nép elég erősen, csúszik le rengeteg ember
okt. 11. 15:17
 9/18 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel...
okt. 11. 17:40
 10/18 anonim ***** válasza:
50%
Elmebeteg rendszer van, a lakhatásra nincsen ellátási kötelezettség. A lakhatást teljesen a magánpiacra bízni eleve őrültség volt, a lakás az inkább valamiféle hadianyag. Más nem tudom, hogy érte meg, nekem a 80-as évek után kb. olyanfajta élmény volt a lakhatásukt elvesztő emberek sorsát látni, mint amikor a zombifilmekben a civilizáció összeomlását mutatják. (A hasonlatben nem a hajléktalanok a zombik, hanem a 90-es években közölték a kilakoltatásokat olyan természetességgel, mintha ez csak valami természetes kereskedlmi ügylet lenne, ebbenvolt egy furcsa morbid zombiszerű vonás.) Utáltam az egész kort, nekem kb az volt a természetes, hogy valamiféle NDK-szerű rendszerben ilyen tudós hivatalnokok a statisztikákból kiszámolják, hány embernek hiányozhat a lakhatása, mennyi születik stb., mennyi új lakás kell, és megépíttetik államailag egy már meglevő házgyári rendszerben, aztán szétosztják, ahogy a levest valami nagy családi összejövetelen, vagy ahogy a közoktatás van szétosztva természetes módon.
okt. 12. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!