Budapest mely kerületeiben vannak kertes házak?
A belső kerületekben jártam, amerre a turisták vannak de ott csak emeletes lakások vannak.
Kíváncsi vagyok melyik kerületekben vannak a kertes házat mert gondolom nem minden budapesti lakik lakásban.
Utcákat is írhattok ha tudtok olyan utcákat amik közel vannak a belvároshoz és kertes házak találhatóak ott.
Buda kerületeiben mind van.
Pesten elsősorban a külső kerületekben (4., 14., 15., 16., 17. stb.)
#1: Mondj egy családi házat az 5. kerületben, ha találsz egyet, akkor megveszem és odaadom neked. Igaz nincs pénzem rá, de annyira biztos vagyok abban, hogy nincs, hogy merek fogadni :D
#3: 8. kerületben a Tisztviselőtelepen vannak családi házak (pl Delej utca)
“ Utcákat is írhattok ha tudtok olyan utcákat amik közel vannak a belvároshoz és kertes házak találhatóak ott.”
Őszintén…nem egyszerűbb megnézned?
Beállítod, hogy házak azon belül családi ház érdekel és utcára, városrészre, kerületre, Duna két oldalára, teljes Budapestre, agglomerációra tudsz szűrni. Megtudod nézni merre, hol van családi házas rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!